ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

anakyklosi 2

Προτεραιότητα του Δήμου Αγίας Παρασκευής αποτελεί η ανακύκλωση ως βασική δράση για την προστασία του περιβάλλοντος. Ο Δήμος, σε συνεργασία με το Σύστημα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης, λειτουργεί Ολοκληρωμένο Κέντρο στην Κεντρική Πλατεία, στο οποίο μπορούν όλοι οι Δημότες να ανακυκλώνουν άδειες συσκευασίες, συμβάλλοντας ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος.

Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιείται η Μεγάλη Γιορτή Ανακύκλωσης για τους μαθητές και τις μαθήτριες έως τις 31 Μαΐου. Μία πρωτοβουλία που συμβάλλει στην ευαισθητοποίηση και την ενεργό συμμετοχή των μαθητών και στέλνει το δικό της μήνυμα για μία καθαρότερη πόλη. Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής στέκεται αρωγός σε τέτοιες προσπάθειες που ευαισθητοποιούν όλους μας, προκειμένου να ζούμε με σεβασμό απέναντι στο περιβάλλον. Η δυναμική συμμετοχή των μαθητών αποτελεί το πιο αισιόδοξο μήνυμα για τη στήριξη και την προώθηση της ανακύκλωσης, ώστε να γίνει μέρος της καθημερινότητάς μας. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και καλή επιτυχία.

Ιωάννης Α. Σιδέρης                        Πάνος Γκόνης                Ιωάννης Ε. Σταθόπουλος

Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος         Πρόεδρος ΔΕΠ               Δήμαρχος

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Τόπος: Στο Ολοκληρωμένο Κέντρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης του Δήμου Αγίας Παρασκευής που βρίσκεται στην Πλατεία Αγίας Παρασκευής

Χρόνος: Έως 31 Μαΐου 2015

Τρόπος Συμμετοχής:

Στον Μεγάλο Διαγωνισμό Ανακύκλωσης του Δήμου Αγίας Παρασκευής και του Συλλογικού Συστήματος Ανταποδοτικής Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσκευασιών ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ, μπορούν να συμμετάσχουν τα σχολικά τμήματα των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Στην Πλατεία Αγίας Παρασκευής λειτουργεί Ολοκληρωμένο Κέντρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης, στο οποίο οι μαθητές των σχολείων του Δήμου μπορούν να επιστρέφουν για ανακύκλωση μεταλλικές, πλαστικές και γυάλινες συσκευασίες.

Από τα υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα ανακύκλωσης μεταλλικών, πλαστικών και γυάλινων συσκευασιών, κάθε φορά που επιστρέφονται συσκευασίες, στο τέλος της διαδικασίας ανακύκλωσης, εκτυπώνεται αυτόματα το κουπόνι του Μεγάλου Διαγωνισμού Ανακύκλωσης του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Οι μαθητές θα συλλέγουν συνολικά, ως σχολικό τμήμα, τα κουπόνια του Μεγάλου Διαγωνισμού Ανακύκλωσης του Δήμου Αγίας Παρασκευής. Το κάθε σχολικό τμήμα, για να συμμετάσχει στο Μεγάλο Διαγωνισμό Ανακύκλωσης θα πρέπει να παραδώσει στο Δημαρχείο (Μεσογείων 415-417), την Τρίτη 2 Ιουνίου 2015 και ώρα 2 μ.μ. - 3 μ.μ., το σύνολο των κουπονιών του Μεγάλου Διαγωνισμού Ανακύκλωσης που θα έχει συγκεντρώσει και θα έχει καταμετρήσει, αφού έχει συμπληρώσει τα στοιχεία που αναγράφονται.

Τα τρία (3) σχολικά τμήματα που θα ανακυκλώσουν τις περισσότερες συσκευασίες (και άρα θα έχουν τη μεγαλύτερη συμμετοχή στη διαδικασία της ανακύκλωσης), θα κερδίσουν τα τρία (3) μεγάλα δώρα - έπαθλα του Μεγάλου Διαγωνισμού Ανακύκλωσης του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Όλοι οι όροι διεξαγωγής του διαγωνισμού έχουν κατατεθεί σε συμβολαιογράφο.

Έπαθλα: Τα τρία (3) μεγάλα δώρα - έπαθλα του Μεγάλου Διαγωνισμού Ανακύκλωσης του Δήμου Αγίας Παρασκευής είναι τα ακόλουθα:

1ο Δώρο - Έπαθλο για το σχολικό τμήμα με τη μεγαλύτερη συμμετοχή: ένα (1) Tablet, ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ.

2ο Δώρο - Έπαθλο για το σχολικό τμήμα με τη δεύτερη μεγαλύτερη συμμετοχή: ένα (1) Mp4 player, ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ.

3ο Δώρο - Έπαθλο για το σχολικό τμήμα με την τρίτη μεγαλύτερη συμμετοχή: ένα (1) Mp3 player, ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ.

Σημειώνεται ότι τα δώρα - έπαθλα είναι προσωπικά και συγκεκριμένα και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα.

Ανακήρυξη: Η ανακήρυξη των σχολικών τμημάτων που θα κερδίσουν τα τρία (3) μεγάλα δώρα - έπαθλα του Μεγάλου Διαγωνισμού Ανακύκλωσης του Δήμου Αγίας Παρασκευής, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015, στο Δημαρχείο του Δήμου.

 

Ημ/νία Δημ/σης : 29/4/2015

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software