Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

ΝΕΟ ΣΑΡΩΘΡΟ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

sarothroΈνα νέο σάρωθρο παρέλαβε την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Αγίας Παρασκευής, το οποίο αφορά σε προμήθεια του έτους 2013 και προστίθεται στον στόλο των τριών υπαρχόντων σαρώθρων, για να καλύψει πιο αποδοτικά τις ανάγκες του οδοκαθαρισμού. Βασικός στόχος της Υπηρεσίας Καθαριότητας παραμένει η βελτίωση της εικόνας της πόλης μας. Άλλωστε, μόνο με τη συνεργασία όλων των πολιτών μπορούμε να καταφέρουμε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στον κρίσιμο τομέα της καθαριότητας που είναι ο οδοκαθαρισμός.
Το να ζούμε σε μία καθαρή γειτονιά είναι αίτημα, αλλά και ευθύνη όλων μας. Εξάλλου, τα μικρά σκουπίδια που προκύπτουν από εισιτήρια λεωφορείων, τσίχλες, χαρτάκια, γόπες, διαφημιστικά κ.λπ. υποβαθμίζουν την ποιότητα ζωής μας και προσβάλλουν την αισθητική μας. Στόχος μας είναι να ευαισθητοποιηθούμε όλοι στα θέματα της καθαριότητας και να τα θεωρήσουμε βασικό μέλημα της καθημερινότητάς μας. Εξίσου σημαντικό είναι να μαζεύουμε τις ακαθαρσίες των σκύλων μας από τα πεζοδρόμια. Σε κανέναν, ούτε και στους ίδιους τους ιδιοκτήτες σκύλων, δεν αρέσει να οσφραίνεται ή να πατάει τις ακαθαρσίες των αξιαγάπητων αυτών τετραπόδων.
Οι εργαζόμενοι στην Υπηρεσία Καθαριότητας θέλουν να ευχαριστήσουν όλους όσοι συμβάλλουν με τη στάση τους σε μία πιο καθαρή Αγία Παρασκευή.
   Ιωάννης Α. Σιδέρης                                                     Ιωάννης Ε. Σταθόπουλος
Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος                                                  Δήμαρχος
 

Ημ/νία Δημ/σης : 26/2/2015

 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software