Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΜΠΛΕ ΚΑΔΟΥΣ

kadoi

Με στόχο τη μείωση του όγκου των σύμμεικτων απορριμμάτων και την παράλληλη αύξηση του ποσοστού της ανακύκλωσης, η Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου Αγίας Παρασκευής, μετά από συνάντηση που είχε με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης, αποκτά άμεσα 125 καινούριους μπλε κάδους. Την Τρίτη 4 Νοεμβρίου παρελήφθησαν οι πρώτοι 50 κάδοι, οι οποίοι θα χρησιμοποιηθούν για την πύκνωση του δικτύου ανακύκλωσης.


Οφείλουμε όλοι μας να γνωρίζουμε πώς να χρησιμοποιούμε σωστά τους μπλε κάδους. Στους συγκεκριμένους κάδους μπαίνουν όλες οι ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ από ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ (π.χ. αναψυκτικά), από ΛΕΥΚΟΣΙΔΗΡΟ (π.χ. γάλα εβαπορέ), από ΠΛΑΣΤΙΚΟ (π.χ. μπουκάλια νερό), από ΓΥΑΛΙ (π.χ. μπουκάλια και βαζάκια) και από ΧΑΡΤΙ (π.χ. χαρτοκιβώτια). Οι συσκευασίες πρέπει να είναι εντελώς άδειες από υπολείμματα και όσες μπορούμε τις τσακίζουμε ή τις διπλώνουμε, ενώ πρέπει να βγάζουμε τα καπάκια από τα μπουκάλια μας, αλλά να τα πετάμε και αυτά στην ανακύκλωση. Δεν πετάμε τις συσκευασίες μας μέσα σε δεμένες σακούλες, αλλά τις ρίχνουμε χύμα, όπως, επίσης, δεν πετάμε ποτέ κοινά σκουπίδια στους μπλε κάδους ανακύκλωσης.
Είναι σημαντικό να χρησιμοποιούμε όλοι μας σωστά και τακτικά τους μπλε κάδους, όπως, επίσης, είναι εξίσου σημαντικό να μεταδίδουμε το μήνυμα της ανακύκλωσης στους φίλους και γνωστούς μας. Ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία.


Ιωάννης Α. Σιδέρης
Αντιδήμαρχος Διεύθυνσης Περιβάλλοντος

Ημ/νία Δημ/σης : 5/11/2014

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software