Ενημέρωση σχετικά με την υποχώρηση σοβά στο σημείο σύνδεσης δοκού με διακοσμητικά στοιχεία, στην όψη του κτιρίου, στο 2ο Λύκειο Αγίας Παρασκευής

| Νέα του Δήμου
Ενημέρωση σχετικά με την υποχώρηση σοβά στο σημείο σύνδεσης δοκού με διακοσμητικά στοιχεία,  στην όψη του κτιρίου, στο 2ο Λύκειο Αγίας Παρασκευής

Αυτοψία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου στο κτίριο, όπου διαπιστώθηκαν υλικές ζημιές-Δεν υπάρχει κίνδυνος για μαθητές, εκπαιδευτικούς και εργαζόμενους

 

Υποχώρηση σοβά στην όψη του κτιρίου, στο σημείο σύνδεσης δοκού με διακοσμητικά στοιχεία,  σημειώθηκε σήμερα στο 2ο Λύκειο Αγίας Παρασκευής.

Από την υποχώρηση προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές.

Κλιμάκιο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αγίας Παρασκευής αμέσως μόλις ενημερώθηκε για το συμβάν επισκέφθηκε το κτίριο και πραγματοποίησε αυτοψία στο σημείο που έγινε υποχώρηση, ενώ προέβη και σε προληπτικούς ελέγχους στις όψεις του κτιρίου, κατά τους οποίους διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος, νέας υποχώρησης.

Επισημαίνεται πως τα μπάζα που συσσωρεύτηκαν από τη ζημιά, θα απομακρυνθούν αύριο τις πολύ πρωινές ώρες και πριν την έναρξη των μαθημάτων.

Υπογραμμίζεται πως στο συγκεκριμένο σχολείο θα γίνουν εντός του έτους εργασίες συντήρησης και επισκευής, στο πλαίσιο του έργου «Στοχευμένες επεμβάσεις σε σχολικές μονάδες του Δήμου Αγίας Παρασκευής», ωστόσο μετά το σημερινό συμβάν και κατά τη σημερινή επίσκεψη της Τεχνικής Υπηρεσίας, αποφασίστηκε να γίνουν άμεσα στοχευμένες επεμβάσεις αποκατάστασης βλαβών στα κουφώματα αλλά και εργασίες τοπικής επισκευής των όψεων.

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software