Παραδόθηκε η ανθρωπιστική βοήθεια στο Δήμο Φαρκαδόνας

| Νέα του Δήμου
Παραδόθηκε η ανθρωπιστική βοήθεια στο Δήμο Φαρκαδόνας

Για μία ακόμα φορά οι κάτοικοι της Αγίας Παρασκευής επέδειξαν τις κοινωνικές τους ευαισθησίες και την αίσθηση αλληλεγγύης που τους διέπει.

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, τις προηγούμενες ημέρες, πραγματοποίησε δράση μέσω της οποίας συγκεντρώθηκαν είδη πρώτης ανάγκης για τους συνανθρώπους μας που βίωσαν την απόλυτη καταστροφή από τις φονικές πλημμύρες στην περιοχή της Θεσσαλίας.

θεσσαλία800

Συμπολίτες μας, όλων των ηλικιών, βρέθηκαν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου της πόλης και προσέφεραν τη βοήθειά τους, έτσι ώστε όλοι μαζί να βάλουμε το λιθαράκι μας για να απαλύνουμε έστω και λίγο τον πόνο των ανθρώπων της Θεσσαλίας.

θεσσαλία801

Σήμερα το πρωί (Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023) αντιπροσωπεία του Δήμου μας, με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικών Υπηρεσιών, Νίκο Κωβαίο, αλλά και τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Βασίλη Σάρκουλα, ταξίδεψαν μέχρι τη Θεσσαλία και συγκεκριμένα μέχρι τον Δήμο Φαρκαδόνας όπου και παρέδωσαν την ανθρωπιστική βοήθεια.

θεσσαλία802

Εκεί, τους υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κουκώνης Βασίλης, ο οποίος και ευχαρίστησε τόσο τους ίδιους, όσο και τον Δήμαρχο, Βασίλη Ζορμπά, αλλά κυρίως τους κατοίκους της Αγίας Παρασκευής που στήριξαν στην πράξη τους πληγέντες.

Του δύο Αντιδημάρχους συνόδευσαν στο Δήμο Φαρκαδόνας, η Αντιπρόεδρος ΣΕΔΕ, Γιάννα Αναστασιάδου, η κοινωνική λειτουργός του Κοινωνικού Παντοπωλείου, Βασιλική Βασιλοπούλου και οι υπάλληλοι του Δήμου Κυριάκος Κυριακόπουλος και Στέλιος Λιανός.

θεσσαλία803

Βασίλης Ζορμπάς: «Πάντα δίπλα στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Ευχαριστώ όλους τους Αγιοπαρασκευιώτες».

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς, δήλωσε: «Θα ήθελα να πω πως η συμμετοχή των κατοίκων της Αγίας Παρασκευής στη δράση που διοργανώσαμε για να βοηθήσουμε τους κατοίκους της Θεσσαλίας ήταν πρωτοφανής. Αλλά δε θα το πω. Γιατί αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο κόσμος της πόλης μας επέδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο με τόσο μεγάλη ένταση και με τόση μεγάλη συμμετοχή.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πολίτες της Αγίας Παρασκευής που χωρίς τη βοήθειά τους δε θα μπορούσαμε να προσφέρουμε όλη αυτή τη βοήθεια.

Ελπίζω όλα αυτά τα είδη ανάγκης που συγκεντρώθηκαν και που παραδώσαμε σήμερα στο Δήμο Φαρκαδόνας να ανακουφίσουν και να βοηθήσουν έστω και λίγο όλους εκείνους τους συνανθρώπους μας που πληγώθηκαν τόσο βαριά από τη μανία της φύσης.

Εμείς από τη μεριά μας, όπως κάνουμε πάντα, θα είμαστε πάντα στο πλευρό εκείνων που το έχουν ανάγκη».

θεσσαλία804


 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software