Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την οστεοπόρωση με θέμα: "Η επίδραση της φυσικής δραστηριότητας στην οστεοπενία-οστεοπόρωση"

| Νέα του Δήμου
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την οστεοπόρωση με θέμα: "Η επίδραση της φυσικής δραστηριότητας στην οστεοπενία-οστεοπόρωση"

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 12 Μαρτίου 2023 στο αμφιθέατρο του ΕΠΑΛ Αγίας Παρασκευής, εκδήλωση με θέμα: «Η επίδραση της φυσικής δραστηριότητας στην οστεοπενία-οστεοπόρωση».

Οι ομιλτές της εκδήλωσης, Dr. Σήλια Ματθαίου, κα. Φρόσω Πατσού και ο Dr. Ιωάννης Αργυρός είχαν την ευκαιρία να αναλύσουν το θέμα, ο καθένας από τη δική του οπτική και να δώσουν απαντήσεις σε μια σειρά ερωτημάτων.

osteoporosi 800

Παράλληλα,  ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Όμιλος Αγίας Παρασκευής, μέσω του Προέδρου του, κ. Σπύρου Παπασπύρου προσέφερε σε 6 τυχερούς συνδημότες μας 3 δωρεάν προγράμματα ενηλίκων και 3 δωρεάν προγράμματα για παιδιά εφ’ όρου ζωής. Τέλος, πραγματοποιήθηκε workshop με τίτλο "Χαρούμενη Γυμναστική" από την κυρία Βίκυ Γκόλτση (Ψυχολόγος της άσκησης) και τον κύριο  Αλέξανδρο Καψή (Καθηγητής Φυσικής αγωγής).

osteoporosi 801

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας κ. Γιάννης Κεχρής , η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου  κ. Ευμορφία (Έφη) Καψοκεφάλου, οΑντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης του Πολίτη & Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Ιωάννης Αργυρός, Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Πολιτισμού κ. Διονύσιος Λέκκας, ο κ. Νικόλαος Ζόμπολας / Αντιδήμαρχος Νεολαίας και Υπ. Βουλευτής Βορ. Τομέα ΝΔ, ο Δημοτικός Σύμβουλος & Πρόεδρος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αγίας Παρασκευής Μουσείο «Αλέκος Κοντόπουλος» κ. Γιάννης Δερματάς & Δ/ντης 1ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής, ο Δημοτικός Σύμβουλος & Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Αγίας Παρασκευής (ΠΑΙΣΔΑΠ) κ. Νικόλαος Παναγόπουλος , ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιάννης Λογοθέτης / Δ/ντής 7ο Δημοτικό Αγίας Παρασκευής, ο Σύμβουλος Δημάρχου σε θέματα Παιδείας κ. Στέφανος Καπέλας και Αντιπρόεδρος Πρωτοβάθμιας Επιτροπής, η κα. Μάνια Βλαχογιάννη Σύμβουλος Δημάρχου σε θέματα Πολιτισμού και Αντιπρόεδρος Πολιτιστικού – Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίας Παρασκευής, η κα. Γιάννα Αναστασιάδου Αντιπρόεδρος Δευτεροβάθμιας Επιτροπής και εκπρόσωποι από φορείς και συλλόγους της πόλης μας.

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software