Σύσκεψη Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Δήμου Αγίας Παρασκευής

Σύσκεψη Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Δήμου Αγίας Παρασκευής

Ευρεία σύσκεψη του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου του Δήμου Αγίας Παρασκευής, πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου, με θέμα: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗΣ/ΒΡΑΧΕΙΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΥΝΕΠΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΓΕΤΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ.

 

Στη σύσκεψη παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, κ. Βασίλης Ζορμπάς, ο Ειδικός Σύμβουλος του Δημάρχου σε θέματα Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Αντγος Παναγιώτης Φαραντάτος,οι επικεφαλής των αρμοδίων φορέων του Δήμου, ο Επιπυραγός κ. Ανδρέας Αναστασόπουλος ως εκπρόσωπος του Πυροσβεστικού σώματος, ο Υπαστυνόμος Καλαμίδας Νίκος, από την Τροχαία Αγίας Παρασκευής, οι κ.κ. Βαρζακάς και Πραγκαστής από την Περιφέρεια Αττικής, ο κ. Καστρίτης από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση.  

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα, αναλύθηκαν όλα τα δεδομένα αναφορικά με τα προβλήματα που μπορεί να ανακύψουν στην περίπτωση εκδήλωσης έντονης χιονόπτωσης, με τον Δήμο Αγίας Παρασκευής να είναι απόλυτα έτοιμος και σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους πολιτικούς και πολιτειακούς  φορείς, να δώσει άμεσα λύσεις όποτε και αν χρειαστεί.  

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software