Μια πιο καθαρή Αγία Παρασκευή, ένας πιο καθαρός κόσμος

Μια πιο καθαρή Αγία Παρασκευή, ένας πιο καθαρός κόσμος

Με στόχο την ευαισθητοποίηση όλων για ένα καθαρότερο περιβάλλον, η Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Αγίας Παρασκευής πραγματοποίησε δράση, με την παρουσία του Δημάρχπυ κ. Βασίλη Ζορμπά, αλλά και πάρα πολλών μικρών παιδιών, όπου και παρουσίασε ένα ακόμα… βήμα της για μια πιο καθαρή Αγία Παρασκευή.

Τοποθετήθηκαν σε 15 σημεία της πόλης κουτιά No Kaka, που διευκολύνουν  τους ιδιοκτήτες σκύλων να μαζεύουν τα περιττώματα των κατοικίδιων τους με εύκολο και γρήγορο τρόπο και να κρατούν την πόλη μας καθαρή.

nokaka800

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Περιβάλλοντος, κα. Ελένη Δάβαρη τόνισε:

«Αυτό που πρέπει να θυμόμαστε όλοι είναι πως ο πλανήτης είναι το σπίτι μας. Δεν πρέπει να περιοριζόμαστε στην καθαριότητα μόνο του δικού μας σπιτιού, γιατί το βιώσιμο ανθρώπινο περιβάλλον είναι μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που καλείται να διαχειριστεί η γενιά μας. Είναι η σημαντικότερη κληρονομιά που θα αφήσουμε στα παιδιά μας και στις γενιές που θα ακολουθήσουν. Ας διασφαλίσουμε την κληρονομιά αυτή κάνοντας το καλύτερο που μπορούμε. Ας αναδείξουμε την περιβαλλοντική συνείδηση σε καθημερινή πράξη και στάση».

nokaka801

nokaka802

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software