Ανακοίνωση Διεύθυνσης Καθαριότητας

| Νέα του Δήμου
Ανακοίνωση Διεύθυνσης Καθαριότητας

Έπειτα από τις επανειλημμένες εργασίες περισυλλογής κλαδιών, από τα συνεργεία του Δήμου, παρατηρείται πως στους δρόμους της πόλης συνεχίζει να υπάρχει μεγάλος όγκος κλαδιών, λόγω των νέων εναποθέσεων που πραγματοποιούνται από τους δημότες. Φαινόμενο το οποίο εγκυμονεί μεγάλους κινδύνους εκδήλωσης πυρκαγιών.    

Για τον λόγο αυτό η Διεύθυνση Καθαριότητας υπενθυμίζει σε όλους τους ιδιοκτήτες οικοπέδων, πολυκατοικιών και κατοικιών της πόλης, πως θα έπρεπε να έχουν ολοκληρώσει τις κηπευτικές τους εργασίες μέχρι την 1η Μαίου, ημέρα έναρξης της αντιπυρικής περιόδου (με τα κλαδέματα να επιτρέπεται να αρχίσουν και πάλι στις 31 Οκτωβρίου, ημερομηνία λήξης της αντιπυρικής περιόδου).

Θα πρέπει, επίσης, να τονιστεί πως οι ιδιοκτήτες των οικιών καθώς και οι διαχειριστές πολυκατοικιών οφείλουν να μην προβαίνουν σε νέες κοπές κλαδιών  εντός των κήπων τους.

ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ μόνο τα ελαφρά κλαδέματα καθώς και ο καλλωπισμός των φυτών. Τα κλαδιά που θα κόβονται θα πρέπει να τοποθετούνται σε μεγάλες μαύρες σακούλες και έπειτα από επικοινωνία με τη Διεύθυνση Καθαριότητας να τοποθετούνται στους κάδους.   

klademata 800

Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Καθαριότητας στα παρακάτω τηλέφωνα:

210-6082432

210-6390340

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής οφείλει να διενεργεί τακτικούς ελέγχους (είτε αυτεπαγγέλτως, είτε έπειτα από σχετικές καταγγελίες) για τη διαπίστωση παραβάσεων και σε περίπτωση παραβάσεων να επιβάλλει το ανάλογο πρόστιμο που έχει ψηφιστεί από τον κανονισμό καθαριότητας στο Δημοτικό Συμβούλιο.

 

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΕΛΕΝΗ ΔΑΒΑΡΗ

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software