Θλίψη για τον θάνατο του Προέδρου Παναγιώτη Βαβουγυιού

| Νέα του Δήμου
Θλίψη για τον θάνατο του Προέδρου Παναγιώτη Βαβουγυιού

Με πολύ μεγάλη θλίψη, πληροφορηθήκαμε την αποδημία του Προέδρου Παναγιώτη Βαβουγυιού. Ενός από τους παλαιότερους κατοίκους της Αγίας Παρασκευής, ο οποίος ανάλωσε τη ζωή του στην υπηρεσία της πόλης και των συμπολιτών του.

Διατέλεσε Πρόεδρος πολλών τοπικών αλλά και πανελληνίων συλλόγων ενώ, δείγμα της πολύ μεγάλης εκτίμησης που έχαιρε και της αναγνώρισης του έργου του, από όλους, εκλεγόταν Πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ» έως την τελευταία στιγμή.

Ήταν πάντα εκεί, μάχιμος έως το τέλος, για να διεκδικεί το καλύτερο δυνατόν για την πόλη μας που τόσο πολύ αγαπούσε. Το κενό που αφήνει, είναι μη αναπληρώσιμο.

Ως Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου και των κατοίκων της πόλης, εκφράζω τον απεριόριστο σεβασμό μου στον ευπατρίδη εκλιπόντα και εύχομαι ο Θεός να τον αναπαύσει και να χαρίζει στη σύζυγο, στα παιδιά και στους οικείους του παρηγοριά.

Βασίλης Ζορμπάς
Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software