Ολοκληρώνεται η περισυλλογή δέντρων και κλαδιών

Ολοκληρώνεται η περισυλλογή δέντρων και κλαδιών

Την Πέμπτη 03.03.2022 ολοκληρώνεται, από την εργολαβία του Δήμου Αγίας Παρασκευής, η περισυλλογή των πεσμένων δέντρων και σπασμένων κλαδιών έπειτα από την επέλαση της κακοκαιρίας «ΕΛΠΙΔΑ» που έπληξε την πόλη μας.

Πλέον, η εναπόθεση κλαδιών από τις πολυκατοικίες και τις μονοκατοικίες του Δήμου μας συνεχίζεται κανονικά, έπειτα όμως από τηλεφωνική συνεννόηση των ενδιαφερομένων με τη Διεύθυνση Καθαριότητας και το Γραφείο Εποπτών.

Οι συνδημότες μας που επιθυμούν να επικοινωνήσουν με τις Υπηρεσίες του Δήμου για να ορίσουν ραντεβού για τον συγκεκριμένο σκοπό μπορούν να το κάνουν στην κάτωθι τηλεφωνική γραμμή:

*210-6390340

Παρακαλούνται οι δημότες να μην πραγματοποιούν αυθαίρετες απορρίψεις κλαδιών, προκειμένου να παραμείνει ανοικτή η πρόσβαση στα πεζοδρόμια και να μην αντιμετωπίζουν προβλήματα στη διέλευσή τους τόσο οι πεζοί όσο και τα οχήματα.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία όλων σας, έτσι ώστε να μπορέσουμε να έχουμε ένα Δήμο πιο όμορφο και πιο καθαρό.

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software