ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, 21/2/2022

| Νέα Συλλόγων-Φορέων
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, 21/2/2022

Με πρωτοβουλία του Δημοκρατικού Γυναικείου Συλλόγου  Αγίας Παρασκευής (μέλος της ΟΓΕ) πραγματοποιήθηκε κοινή σύσκεψη συλλόγων, σωματείων και φορέων της Αγίας Παρασκευής  για το μεγάλο συλλαλητήριο  της 26ης Φλεβάρη  2022,που έχουν προκηρύξει Συνδικάτα της Αττικής για την προστασία του εισοδήματος, της δουλειάς και της υγείας του λαού.

Το κάλεσμα απευθύνεται στους εργαζόμενους της Αττικής, στους συνταξιούχους, στους αυτοαπασχολούμενους, στις γυναίκες και στη νεολαία, που έχουν γονατίσει από την ακρίβεια με ξεζουμισμένο εισόδημα, που μετράνε πάνω από 24 χιλιάδες νεκρούς από την πανδημία, για να συντονίσουμε τον αγωνιστικό μας βηματισμό σε μια μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα 26 Φλεβάρη στις12.00.  Ημέρα που συμπληρώνονται2 χρόνια από τον εντοπισμό του πρώτου κρούσματος  κορονοιού  στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα την Τετάρτη 16 Φλεβάρη 2022 στις 7μ.μ συναντήθηκαν στα γραφεία του Δημοκρατικού Γυναικείου Συλλόγου Αγίας Παρσκευής, επί της οδού Μεσογείων 403, μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων του Δημοκρατικού Γυναικείου Συλλόγου Αγίας Παρασκευής, του Σωματείου συνταξιούχων ΙΚΑ Αγίας Παρασκευής, του  Πανελλήνιου Συλλόγου  Συνταξιούχων π.ΔΕΚΟ-Τραπεζών , της ΕΝΕΒΑΠ, της Επιτροπής Ειρήνης Αγίας Παρασκευής, του Περιβαλλοντικού Πολιτιστικού Συλλόγου Κοντοπεύκου-Παραδείσου-Πευκακίων, του Συλλόγου γονέων παιδικών σταθμών Αγίας Παρασκευής.

Στη σύσκεψη οι συμμετέχοντες συμφώνησαν ότι τα αιτήματα των συν δικάτων αφορούν  όλο το λαό προκειμένου να προστατέψουμε την υγεία, το εισόδημα, τα δικαιώματα μας, την ειρήνη, τα μορφωτικά δικαιώματα των παιδιών μας, το περιβάλλον, τον πολιτισμό ,κόντρα στην πολιτική που θυσιάζει τις ανάγκες του λαού για τα κέρδη των λίγων.

Τίποτα δεν χαρίζεται, όλα κατακτιούνται με οργανωμένη συλλογική διεκδίκηση, αντίσταση και σύγκρουση με την πολιτική που θυσιάζει τη ζωή μας για τα κέρδη των λίγων.

Δημοκρατικός Γυναικείος Σύλλογος Αγίας Παρασκευής (μέλος ΟΓΕ)

Σωματείο συνταξιούχων ΙΚΑ Αγίας Παρασκευής

Πανελλήνιος Σύλλογος  συνταξιούχων π. ΔΕΚΟ-Τραπεζών