Rapid tests στη Λαϊκή Αγορά της Επτανήσου

Με επιστολή τους προς τον Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής, κ. Βασίλη Ζορμπά, το Σωματείο Επαγγελματιών Πωλητών Γ’ Λαϊκής Αγοράς και ο Νέος Σύλλογος Παραγωγών Αγροτικών και Κηπευτικών Προϊόντων Πωλητών Γ’ Λαϊκής Αγοράς Αθηνών, γνωστοποίησαν πως:

-Την Παρασκευή 11/6/2021 και ύστερα από πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής,  σε συνεργασία με τα Σωματεία Επαγγελματιών και Παραγωγών Πωλητών της Γ’ Λαϊκής Αγοράς Αθηνών καθώς και την πολύτιμη συνδρομή του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, θα διενεργηθούν  δωρεάν Rapid tests στην Λαϊκή Αγορά της Αγ. Παρασκευής,  επί της οδού Επτανήσου, για όλους τους καταναλωτές – κατοίκους της Αγ. Παρασκευής.

Η δράση θα διαρκέσει από τις 10:00 μέχρι τις 14:00.