Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • «Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας στις γυναίκες όλου του κόσμου»

«Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας στις γυναίκες όλου του κόσμου»

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς, αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες του Δήμου προσφέροντάς τους γλυκό σε σχήμα καρδιάς και κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στην προσπάθεια που καταβάλλουν οι γυναίκες του τμήματος Καθαριότητας, προχώρησε στην κάτωθι δήλωση αναφορικά με την ημέρα της Γυναίκας.

Αναλυτικά:

«8 Μαρτίου 2021. 44 χρόνια από την ημέρα που ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών αποφάσισε να θεσπίσει την συγκεκριμένη ημερομηνία ως «Ημέρα της Γυναίκας» και οι γυναίκες όλου του κόσμου συνεχίζουν να δίνουν τη δική τους άνιση «μάχη» για ισονομία, σεβασμό και αξιοπρέπεια.

Η φετινή γιορτή για τη χώρα μας είναι ακόμα πιο σημαντική. Η γυναίκα της εποχής μας έχει ακόμα πιο πολυπρόσωπο ρόλο από αυτόν που συνήθιζε. Η γυναίκα σήμερα δεν είναι μόνο σύζυγος, μητέρα, σύντροφος και επαγγελματίας. Είναι στην πρώτη γραμμή της «μάχης» κατά του αόρατου εχθρού και εμείς της οφείλουμε ακόμα περισσότερα που για μία ακόμα φορά βάζει το «εγώ» κάτω από το «εμείς».

Είναι καθήκον κάθε κοινωνίας και κάθε ανθρώπου να τιμά και να σέβεται τη γυναίκα, να της εκφράζει ευγνωμοσύνη και σεβασμό , αναγνωρίζοντας την προσφορά της στη δημοκρατία και την ίδια τη ζωή.

Χρόνια Πολλά σε όλες τις γυναίκες».

woman1

woman2

woman3

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software