Συνάντηση Αντιδημάρχου Νεολαίας με τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ κ. Παύλο Μαρινάκη είχε ο Αντιδήμαρχος Νεολαίας Αγίας Παρασκευής κ. Νίκος Ζόμπολας. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι δύο πλευρές είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις για θέματα Εθελοντισμού, παιδείας και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, ενώ παράλληλα συζητήθηκε και το πως μπορεί η νεολαία της πόλης μας να επωφεληθεί από κοινές δράσεις.

Για τη συνάντηση με τον κ. Μαρινάκη, ο Αντιδήμαρχος Νεολαίας κ. Ζόμπολας τόνισε: «Για μία ακόμα φορά είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, τον κ. Παύλο Μαρινάκη και να έχουμε μία άκρως εποικοδομητική συνάντηση. Κατά τη διάρκεια της συζήτησής μας αναφερθήκαμε εκτενώς στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η νεολαία και συζητήσαμε τρόπους για να βοηθήσουμε τους νέους μας να βγουν από τα όποια αδιέξοδά τους. Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Μαρινάκη που σε κάθε ευκαιρία δείχνει στην πράξη την διάθεσή του για συνεργασία και στήριξη στα θέματα του Δήμου μας».