Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • Συνάντηση Αντιδημάρχου Νεολαίας με τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ

Συνάντηση Αντιδημάρχου Νεολαίας με τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ κ. Παύλο Μαρινάκη είχε ο Αντιδήμαρχος Νεολαίας Αγίας Παρασκευής κ. Νίκος Ζόμπολας. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι δύο πλευρές είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις για θέματα Εθελοντισμού, παιδείας και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, ενώ παράλληλα συζητήθηκε και το πως μπορεί η νεολαία της πόλης μας να επωφεληθεί από κοινές δράσεις.

Για τη συνάντηση με τον κ. Μαρινάκη, ο Αντιδήμαρχος Νεολαίας κ. Ζόμπολας τόνισε: «Για μία ακόμα φορά είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, τον κ. Παύλο Μαρινάκη και να έχουμε μία άκρως εποικοδομητική συνάντηση. Κατά τη διάρκεια της συζήτησής μας αναφερθήκαμε εκτενώς στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η νεολαία και συζητήσαμε τρόπους για να βοηθήσουμε τους νέους μας να βγουν από τα όποια αδιέξοδά τους. Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Μαρινάκη που σε κάθε ευκαιρία δείχνει στην πράξη την διάθεσή του για συνεργασία και στήριξη στα θέματα του Δήμου μας».

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software