Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Καθώς σταδιακά τα ακραία καιρικά φαινόμενα εξασθενούν και η κανονικότητα στη πόλη μας αποκαθίσταται με γοργούς ρυθμούς, θα ήθελα να εκφράσω τις πιο θερμές μου ευχαριστίες στο προσωπικό των Υπηρεσιών μας, που για μια ακόμη φορά υπερέβαλλαν εαυτούς προκειμένου να στηρίξουν τη πόλη και όλους τους συμπολίτες μας.
Συγκεκριμένα, θα ήθελα να ευχαριστήσω το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας που τις τελευταίες μέρες δουλεύει ακατάπαυστα φροντίζοντας να είναι δυνατή και ασφαλής η κυκλοφορία στις κεντρικές μας οδούς, τα Τμήματα Πρασίνου και Αυτεπιστασίας που έχουν επωμιστεί το δύσκολο έργο της κοπής δέντρων που έχουν πέσει ή είναι επικίνδυνα για τη δημόσια ασφάλεια, τη Διεύθυνση Καθαριότητας για τη συνδρομή των μηχανημάτων της στις διάφορες επείγουσες εργασίες και την Κοινωνική μας Υπηρεσία που παρέχει άοκνα τη βοήθεια της σε συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη, ιδιαίτερα αυτές τις κρίσιμες ώρες.
Τέλος, θα ήθελα να εξάρω την προσφορά της Αντιδημάρχου Καθαριότητας, Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας κας Ελένης Δάβαρη, που από την πρώτη στιγμή και χωρίς διακοπή βρίσκεται μαζί με τα συνεργεία του Δήμου συντονίζοντας επί τόπου το επίπονο έργο τους, τιμώντας έτσι τη θέση της και την εντολή που μας έχουν δώσει οι Πολίτες της Αγίας Παρασκευής.

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software