Ενημέρωση Δήμου Αγίας Παρασκευής για επικοινωνία με ΔΕΔΔΗΕ

| Νέα του Δήμου
Ενημέρωση Δήμου Αγίας Παρασκευής για επικοινωνία με ΔΕΔΔΗΕ

Συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ εκτελεί εργασίες αποκατάστασης από νωρίς το πρωί στην Αγία Παρασκευή σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου.

Η επικοινωνία μας με την ΔΕΔΔΗΕ από την πρώτη στιγμή που σημειώθηκαν οι διακοπές ηλεκτρικού ήταν άμεση, ζητώντας να επέμβει στην Αγία Παρασκευή για την αποκατάσταση του προβλήματος. Η ανταπόκριση της ΔΕΔΔΗΕ όπως προκύπτει, δεν μπορεί να καλύψει άμεσα το σύνολο των αιτημάτων. Παρ’ όλα αυτά τα συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ δουλεύουν ακατάπαυστα παράλληλα με τα συνεργεία του Δήμου μας.

Η ηλεκτροδότηση ήδη έχει επιτευχθεί σε μεγάλο βαθμό, ωστόσο το πρόβλημα παραμένει ακόμη για πολλά νοικοκυριά στην Αγία Παρασκευή.

Διαβεβαιώ τους συμπολίτες μας ότι ο μηχανισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής δεν έχει εφησυχάσει λεπτό στις δύσκολες ώρες που διανύουμε.

Πράττουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό, για να ξεπεραστούν τα προβλήματα και είναι αδιανόητο η αγωνιώδης προσπάθεια αυτών των ανθρώπων, που βρίσκονται στο δρόμο νύχτα – μέρα προσφέροντας το καλύτερο δυνατό για την πόλη, να αποτελεί προϊόν αυτοπροβολής και δημαγωγίας για ορισμένους που «συμπάσχουν» από τον καναπέ του σπιτιού τους.

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software