Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ «ROTARY CLUB» ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΑΓΕΙΡΕΙΟ

ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ «ROTARY CLUB» ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΑΓΕΙΡΕΙΟ


Ο όμιλος «Rotary Club Agia Paraskevi» προχώρησε σε μία ακόμα πολύ σημαντική κίνηση ενίσχυσης του κοινωνικού μαγειρείου της πόλης μας.

Η στενή συνεργασία του Δήμου με τους ανθρώπους του ομίλου συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς, πάντα προς όφελος των συμπολιτών μας που το έχουν ανάγκη. Κάτι που αποτελεί βασική προτεραιότητα του Δημάρχου, Βασίλη Ζορμπά και σύσσωμης της δημοτικής αρχής.

Σε συνέχεια του κοινωνικού έργου του ομίλου προς το Δήμο μας , το «Rotary Club» ανταποκρίθηκε στις ανάγκες του κοινωνικού μαγειρείου προσφέροντας μια σημαντική ποσότητα από διάφορα είδη τροφίμων, για την κάλυψη ακόμα περισσότερων αναγκών.

Την προσφορά αυτή παρέδωσε η πρόεδρος της επιτροπής Κοινωνικής Δράσης του Ομίλου Κριστιάνε Βουλφ, στην υπεύθυνη του κοινωνικού μαγειρείου Νεκταρια Ρούφη, για την φροντίδα των απόρων του Δήμου μας, με την υπόσχεση ο όμιλος να συνεχίσει ενεργά το κοινωνικό του έργο.

rotary 3

rotary 2

rotary 1

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software