Μήνυμα Δημάρχου για τα Αποτελέσματα των Πανελληνίων

Μήνυμα Δημάρχου για τα Αποτελέσματα των Πανελληνίων

Θα ήθελα να εκφράσω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια στους επιτυχόντες μαθητές των Πανελληνίων Εξετάσεων της πόλης μας.

Οι πολύχρονες προσπάθειες τους ανταμείφτηκαν με τον καλύτερο τρόπο και πλέον καινούργιοι και όμορφοι ορίζοντες ανοίγονται μπροστά τους.

Η επιτυχία αυτή  έρχεται σε μια περίοδο που οι δυσκολίες που αντιμετώπισε, λόγω του κορονοϊού, όλη η εκπαιδευτική κοινότητα ήταν πρωτόγνωρες. Για τον λόγο αυτό, η συγκεκριμένη επιτυχία έχει ξεχωριστή σημασία: θέτοντας υψηλούς στόχους και δουλεύοντας σκληρά και επίμονα μπορούμε να καταφέρουμε κορυφαία αποτελέσματα. 

Τα συγχαρητήρια προφανώς αξίζουν, επίσης, στους καθηγητές των σχολείων μας που κατάφεραν να φέρουν εις πέρας και με απόλυτη επιτυχία τους στόχους του εκπαιδευτικού προγράμματος, στηρίζοντας παράλληλα ηθικά και ψυχικά τους μαθητές μας, αλλά και στους αφανείς ήρωες, τις οικογένειες όλων των μαθητών μας που με τη στήριξη τους, ηθική και υλική, συνέβαλαν αποφασιστικά σε αυτήν την επιτυχία.

Θα ήθελα όμως να απευθυνθώ και στους μαθητές μας, που δεν κατάφεραν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα και να τους διαβεβαιώσω ότι πολλές νέες ευκαιρίες θα συναντήσουν στο διάβα της ζωής τους. Ακόμα και αν οι επίπονες προσπάθειες τους δεν απέφεραν το ποθούμενο, μπορεί κάτι καλύτερο να τους επιφυλάσσει το μέλλον, αρκεί να θέσουν υψηλούς στόχους, να πιστέψουν στις δυνάμεις τους και να δουλέψουν σκληρά.

Βασίλης Ζορμπάς

Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software