Πράγματι, ο Αθλητισμός Ενώνει

| Νέα του Δήμου
Πράγματι, ο Αθλητισμός Ενώνει

Με τους εκπροσώπους των Αθλητικών Σωματείων της πόλης μας

  • «Όμιλος Αντισφαίρισης Αγίας Παρασκευής»,

  • «Αθλητικός Όμιλος Αγίας Παρασκευής» (Α.Ο.Α.Π.),

  • «Αθλητικός Σύλλογος Ολυμπιάδα»,

  • «Αθλητικό Σωματείο Αγίας Παρασκευής» (Α.Σ.Α.Π.) και

  • «Αθλητικός Όμιλος Πήγασος»,

κατόπιν αιτήματός τους, συναντήθηκαν ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Αγίας Παρασκευής (Π.Α.Ο.Δ.Α.Π.) Σπύρος Παπασπύρος στο Δημαρχείο.

Κατά τη συζήτηση, που διεξήχθη σε κλίμα αλληλοκατανόησης, τα Σωματεία κατέθεσαν προτάσεις και εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Οι απόψεις της Δημοτικής Αρχής που εκφράσθηκαν, συνοπτικά είναι:

  • Ανάγκη ύπαρξης και άλλων αθλητικών υποδομών, αφού οι υπάρχουσες δεν επαρκούν ούτε για τα Σωματεία ούτε και για το σύνολο των πολιτών. Η Δημοτική Αρχή θα εντείνει τις προσπάθειές της προς αυτή την κατεύθυνση, στο πλαίσιο του εφικτού, μια και αποτελεί έναν από τους κύριους στόχους της.

  • Διατήρηση του χαρακτηρισμού των ήδη υφισταμένων Αθλητικών Χώρων.

  • Αναγνώριση του κοινωνικού έργου των Αθλητικών Σωματείων.

Η Δημοτική Αρχή δεσμεύθηκε να εξετάσει την ικανοποίηση και άλλων αιτημάτων τα οποία έθεσαν τα Σωματεία, στο πλαίσιο της νομιμότητας αλλά και της δυνατότητας πραγματοποίησής τους υπό τις παρούσες συνθήκες.

Η Δημοτική μας παράταξη, τόσο ως Δημοτική Αρχή όσο και ως αντιπολίτευση, στήριζε και στηρίζει τον Σωματειακό Αθλητισμό, τον οποίο θεωρεί ως έναν από τους βασικούς πυλώνες του Αθλητισμού στην πόλη μας. Η στήριξη αυτή εκφράσθηκε με πράξεις όλα αυτά τα χρόνια.

Σε κάθε περίπτωση, η Δημοτική Αρχή, υπό τις παρούσες συνθήκες, εξετάζει και μελετά τρόπους ώστε να αναπτυχθεί και μακροπρόθεσμα ο Αθλητισμός (Σωματειακός και Μαζικός) στην πόλη μας. Γιατί, πράγματι, ο Αθλητισμός πρέπει να μας ενώνει.

              Ο Πρόεδρος Δ.Σ. ΠΑΟΔΑΠ                       Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

                 Σπύρος Παπασπύρος                                       Βασίλης Ζορμπάς

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software