Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Αγαπητοί συμπολίτες,

Η Πατρίδα μας, όπως και ολόκληρη η παγκόσμια κοινότητα, βιώνει για μεγάλο χρονικό διάστημα μια πρωτοφανή κατάσταση, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Περιορίστηκε η ελευθερία στις κινήσεις μας ενώ και η οικονομία μας δοκιμάζεται σοβαρά. Ταυτόχρονα, όμως, δοκιμάζεται και η ωριμότητά μας και το ατομικό αίσθημα ευθύνης του καθενός από μας.

Απ’ όσα βλέπω και παρακολουθώ, η μεγάλη πλειοψηφία έχει κατανοήσει ότι μόνο με την ενσυνείδητη πειθαρχία στα μέτρα που ισχύουν και σε όσα πιθανόν θα εξαγγελθούν, θα βγούμε το ταχύτερο από αυτόν το ιδιότυπο «Γολγοθά».

Εισερχόμαστε πλέον στην Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα, την εβδομάδα των Παθών του Κυρίου μας. Όπως, όμως, τα Άγια Πάθη ακολούθησε η Ανάστασή Του, έτσι πιστεύω ότι, και με τη δική μας συμβολή, η μέρα που όλα αυτά θα αποτελούν παρελθόν είναι κοντά.

Εύχομαι σε όλους, Καλή Ανάσταση!

Βασίλης Ζορμπάς
Ιατρός Πνευμονολόγος
Διευθυντής ΕΣΥ
Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software