ΤΡΙΓΩΝΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Ε΄ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ

ΠΑΙΣΔΑΠ ΚΑΛΑΝΤΑ 1AΦορώντας αγιοβασιλιάτικους σκούφους δεκαεφτά νήπια, από τον Ε΄ Παιδικό Σταθμό, επισκέφτηκαν το Δημαρχείο, το πρωί της Παρασκευής 20 Δεκεμβρίου. Τα παιδάκια συνόδευαν η Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Ηλέκτρα Αντωνοπούλου-Πανάγου, η Αντιπρόεδρος Φανή Παναγιωτοπούλου, η διευθύντρια Αναστασία Γιαννάκη, η Προϊσταμένη Νικολέττα Παγκάλη, η τομεάρχης του Β΄ Παιδικού Σταθμού Μαρία Κουλουμέντα και οι νηπιαγωγοί Σμαράγδα Μπανούτσου, Κυριακή Τύρου και Αναστασία Οικονόμου.

ΠΑΙΣΔΑΠ ΚΑΛΑΝΤΑ 7AΟ Δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς τους καλωσόρισε μαζί με την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Έφη Καψοκεφάλου, τον Γενικό Γραμματέα Μιλτιάδη Κύρκο και τους Αντιδημάρχους Γιάννη Αργυρό, Ελένη Δάβαρη, Βασίλη Σάρκουλα και Τίμο Κωστόπουλο.

Μέσα σε χαρούμενη ατμόσφαιρα όλοι μαζί έψαλαν «Τρίγωνα-κάλαντα» και αμέσως μετά τα νήπια συνέχισαν με πελοποννησιακά παραδοσιακά κάλαντα. Ακολούθησε ανταλλαγή ευχών, χριστουγεννιάτικο κέρασμα και δώρα από τη Δημοτική Αρχή προς τα παιδάκια των Παιδικών Σταθμών.

Ο Δήμαρχος είχε τοποθετήσει στο γραφείο του ένα μπλοκ ζωγραφικής με μαρκαδόρους και κάθε παιδάκι καθόταν στη δημαρχιακή καρέκλα, ζωγράφιζε ό,τι ήθελε και του το προσέφερε. Κοιτάζοντας ο Δήμαρχος τα παιδάκια να δημιουργούν, σχολίασε χαριτολογώντας «… σήμερα ίσως βλέπουμε τον μελλοντικό δήμαρχο της πόλης μας».

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στις υπεύθυνες των Παιδικών Σταθμών για αυτές τις όμορφες πρωτοβουλίες.

 

ΠΑΙΣΔΑΠ ΚΑΛΑΝΤΑ 4A

ΠΑΙΣΔΑΠ ΚΑΛΑΝΤΑ 3A

ΠΑΙΣΔΑΠ ΚΑΛΑΝΤΑ 5A

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software