Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Τα κάλαντα έψαλαν έντεκα νήπια από Κέντρο Προσχολικής Αγωγής «ΛΟΥΛΟΥΔΟΤΟΠΟΣ», στον Δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά, την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου.

ΛΟΥΛΟΥΔΟΤΟΠΟΣ 1ΛΟΥΛΟΥΔΟΤΟΠΟΣ 2ΑΤα παιδάκια συνόδευαν ο Δημήτρης Βυθούλκας, ένας εκ των δύο ιδιοκτητών του Κέντρου και η νηπιαγωγός Μαίρη Φαραντάκη. Τα παιδιά, εκτός από τα κάλαντα, προσέφεραν στον Δήμαρχο για το Κοινωνικό Παντοπωλείο τρόφιμα, τα οποία είχαν συγκεντρώσει οι υπεύθυνοι του «Λουλουδότοπου», σε συνεργασία με τους γονείς των παιδιών.

Ο Δήμαρχος καλοδέχτηκε τα παιδιά και μέσα σε μια αληθινά γιορτινή και χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα έψαλε μαζί τους τα κάλαντα, τους προσέφερε ζαχαρένια σπιτάκια, γλυκά και αναψυκτικά και ευχήθηκε σε όλα «Καλά Χριστούγεννα» και καλή πρόοδο στη ζωή τους.

Η προσφορά τροφίμων από τον «Λουλουδότοπο» στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου είναι συχνή τα τελευταία χρόνια, αλλά όπως δήλωσε ο κ. Βυθούλκας «πρώτη φορά η Δημοτική Αρχή μάς υποδέχτηκε με τόση θέρμη και ζεστασιά».

Πραγματικά πολύτιμη είναι μια τέτοια δράση νηπίων, όχι μόνο για τη χαρά της προσφοράς που τα ίδια βιώνουν, αλλά γιατί εκπαιδεύονται στην προσφορά, συνειδητοποιούν την ανάγκη να ενδιαφερθούν για τον πλησίον και καλλιεργούν την ενσυναίσθηση, γεγονός που αποτελεί σημαντικό πλούτο και για την ενήλικη ζωή τους. Άξιοι οι γονείς τους και οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί τους!

ΛΟΥΛΟΥΔΟΤΟΠΟΣ 5ΑΠαρούσες στη συγκινητική αυτή συνάντηση ήταν η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Ελένη Δάβαρη και από το γραφείο Δημάρχου η Μαριλένα Παπαδοπούλου και η Ισμήνη Στάμου.

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software