ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

| Νέα του Δήμου
k t oΕπιτυχία σημείωσε η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Αγίας Παρασκευής την Κυριακή της Ορθοδοξίας, 17η Μαρτίου 2019, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του 1ου Λυκείου. 
Στην εκδήλωση έγινε ομιλία από τον Θεολόγο κ. Νικόλαο Γιδόγιαννο με θέμα: “Κατ΄εικόνα”… είδωλα και εικόνες. Ακολούθησαν Ψαλμοί και ύμνοι από Χορωδία υπό τη Διεύθυνση του κ. Νίκου Θεοτοκάτου, Πρωτοψάλτη του Ι.Ν. Αγίων Αναργύρων.
Την εκδήλωση συντόνισε η Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Τερψ. Γκιόκα.  Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων o Προϊστάμενος του Ναού Αγίας Παρασκευής, π. Διον. Κατερίνας, οι  πατέρες  Στ. Γούλας, Στ. Τρικαλιώτης, Ι. Χατζηθανάσης, Νικ. Σιάτος, Σωτ. Γκίκας και Ευθ. Μπαρδάκας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβούλιου Γερ. Βλάχος, οι πρ. Δήμαρχοι Β. Ζορμπάς, Β. Γιαννακόπουλος και Α. Σιδέρης, ο πρ. Αντιδήμαρχος Ι. Σιδέρης, οι  Δημοτικοί Σύμβουλοι Σωτ. Παπαμιχαήλ Πρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ, Αλ. Μουστόγιαννης, Κ. Τσιαμπάς, Ι. Μυλωνάκης και Κ. Χατζηανδρέου κ.α.
Μετά την εκδήλωση ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος  παρέθεσε το παραδοσιακό γεύμα στους Ιερείς και τα Εκκλησιαστικά Συμβούλια των Ναών της πόλης. 
 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software