Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑμεΑ

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑμεΑ

Amea chr istoriaΣ’ αυτήν την ιστορία , όλα είναι αλήθεια !  Οι πρωταγωνιστές  ξαναβρέθηκαν  στον οικείο χώρο τους, στο «ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΑΣ»  στο Μουσικο-κινητικό Εργαστήρι ΑμεΑ του Δήμου Αγίας Παρασκευής, όπου εδώ κι ένα χρόνο μέσω της Υποστηριζόμενης Κατάρτισης παρασκευάζουν και σερβίρουν όλων των ειδών  τα καφεδάκια, αναψυκτικά  και γλυκίσματα.
Μέσα σε αληθινές εργασιακές συνθήκες είκοσι παιδιά εκπαιδεύονται και αποκτούν δεξιότητες για να διεκδικήσουν μια αληθινή  θέση στην αγορά εργασίας , στην Υποστηριζόμενη Απασχόληση. Δίπλα τους πάντα  μια εξειδικευμένη ομάδα επιστημόνων- εκπαιδευτών, οι γονείς και οι φίλοι τους.
Η ιστορία μιλά για την διαφορετική αλήθεια  της ζωής και τις αλλιώτικες πτυχές της. Είναι η αλήθεια για έναν άνθρωπο  φιλοχρήματο, μοναχικό  που παραμερίζει ανθρώπους , συναισθήματα, ακόμα και την ίδια του την ζωή. Είναι η αλήθεια για ένα κόσμο που υποκλίνεται στο χρήμα παραμερίζοντας ολόκληρες ομάδες ανθρώπων, τις αξίες και τον πολιτισμό του.
Είναι η αλήθεια  των πρωταγωνιστών μας  στην θαρραλέα  τους  προσπάθεια για ευτυχία.   Η αληθινή  γεύση από  «ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΑΣ»: η γεύση  της  ανεπιφύλακτης , άνευ όρων αγάπης .
Αυτή  είναι η αλήθεια τους και η  προσφορά ζωής στην ζωή μας και στις ζωές των άλλων γύρω μας, που μπορεί  τελικά να γιατρέψει τον κόσμο!
Δείτε την ταινία μικρού μήκους με τίτλο «Μια… Διαφορετική Χριστουγεννιάτικη Ιστορία» που δημιούργησαν τα μέλη του Μουσικοκινητικού Εργαστήριου ΑμεΑ του Δήμου Αγίας Παρασκευής, εδώ: https://youtu.be/WmlPLzAXe-Y.   
Ο Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος θέλει να εκφράσει τις ξεχωριστές του ευχαριστίες στους Μιχάλη Καλογεράκη, Λαμπρινή Οικονομίδου και Ελένη Κυριακάκου, στο 1ο  και 3ο Σύστημα Προσκόπων όπως και στους «ηθοποιούς» των ΑμεΑ Αγ. Παρασκευής.

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software