ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΤΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ-ΛΥΚΕΙΑ

exoplismos sholeiaΛίγο πριν κλείσει η χρονιά, ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Αγ. Παρασκευής Βασίλης Τραυλός παρέδωσε  στους Διευθυντές των Σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης εξοπλισμό που αγοράστηκε με ομόφωνη απόφαση της Σχολικής Επιτροπής για την κάλυψη των αναγκών σε όλα τα Γυμνάσια και Λύκεια της πόλης.
Συγκεκριμένα αγοράστηκαν και παραδόθηκαν 40 Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές, 25 laptops, 6 μεγάλες οθόνες (τηλεοράσεις) 40” και 11 προτζέκτορες.  
Με αυτή την αγορά η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης έχει προχωρήσει από το 2014 έως σήμερα, μεταξύ άλλων, σε αγορές 130 Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, 50 laptops, 110 οθονών, 50 προτζεκτόρων, φωτοτυπικών  για όλα τα Σχολεία της Δευτεροβάθμιας, ενώ καλύπτει (στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της) σε καθημερινή βάση, τις όποιες ελλείψεις προκύπτουν, ειδικά όταν αυτές φαίνεται ότι μπορεί να δυσχεραίνουν την εκπαιδευτική διαδικασία. 
Προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής είναι να εκσυγχρονίζονται όλα τα Σχολεία της πόλης μας ισότιμα. Γι’ αυτό και κάθε αγορά κατανέμεται, σε συνεννόηση με τους Διευθυντές, στα Σχολεία με τρόπο ώστε να παρέχονται ίσες ευκαιρίες σε  όλα τα παιδιά μας. 
 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software