ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΝIK. ΞΥΔΑΚΗΣ-ΜΙΧ. ΓΚΑΝΑΣ ΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

viv 6 9 18Ο σπουδαίος έλληνας συνθέτης Νίκος Ξυδάκης παρουσιάζει τον κύκλο τραγουδιών «Γυάλινα Γιάννενα»  σε ποίηση Μιχάλη Γκανά  απόψε 6 Σεπτεμβρίου, στις  20:30, στον κήπο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αγίας Παρασκευής ( Αλ. Κοντόπουλου 13), στο πλαίσιο των «Πολιτιστικών  Συναντήσεων  Αλέκος Κοντόπουλος» που θα διαρκέσουν  έως και την Κυριακή 9/9.  
Το έργο είναι καρπός πολύχρονης συνομιλίας του συνθέτη, που αγάπησε την ποίηση όσο λίγοι και του ποιητή, ποιήματα του οποίου έχουν μελοποιηθεί από σημαντικούς Έλληνες και ξένους μουσικοσυνθέτες. Αγαπημένα τραγούδια του Νίκου Ξυδάκη από άλλους κύκλους μπλέκονται στην ιστορία που πλάθουν οι δύο δημιουργοί.
Διαβάζει ο Μιχάλης Γκανάς.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Το πλήρες  Πρόγραμμα των εκδηλώσεων είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Δήμου Αγίας Παρασκευής:  www.agiaparaskevi.gr/portal/index.php/nea/nea-nomikon-prosopon/5217-dimotiki-vivliothiki-politistikes-synantiseis-alekos-kontopoulos-2018.
 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software