ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ- ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΧΥΤΑ

hytaO Χώρος Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων (ΧΥΤΑ) Φυλής άρχισε, σύμφωνα με ανακοίνωση του αρμόδιου Φορέα, να μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς, έπειτα από ένα δεκαήμερο εκτός λειτουργίας λόγω σοβαρού τεχνικού προβλήματος που είχε υποστεί και η πλήρης αποκατάστασή του θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 21 Ιουνίου. 
Η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Αγίας Παρασκευής όλο αυτό το διάστημα διέθεσε το σύνολο των δυνατοτήτων της σε οχήματα και προσωπικό για να ανταποκριθεί στις δυσκολίες που έχουν παρουσιαστεί στην αποκομιδή των κάδων απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών.
 Στο πλαίσιο αυτό, ευχαριστούμε θερμά τους συμπολίτες μας για την προσπάθεια περιορισμού των απορριμμάτων τους, όπως επίσης και τους εργαζόμενους στην Υπηρεσία Καθαριότητας, καθώς οι συνθήκες αποκομιδής και εναπόθεσης απορριμμάτων στη χωματερή ήταν πραγματικά πολύ δύσκολες.
 Με αφορμή τη σοβαρή αυτή κρίση, θα πρέπει όλοι μας να αναλογιστούμε την ευθύνη που έχουμε απέναντι στο περιβάλλον. Ήρθε η στιγμή, όχι απλώς να «θάβουμε», αλλά να διαχειριζόμαστε τα απορρίμματά μας. Η Μείωση, η Επαναχρησιμοποίηση και η Ανακύκλωση με Διαλογή στην Πηγή πρέπει να γίνουν η καθημερινή μας συνήθεια. Από την πλευρά της, η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Αγίας Παρασκευής, μετά τη χωροθέτηση τριάντα Γωνιών Ανακύκλωσης και την παραλαβή καφέ κάδων (που ολοκληρώθηκε), προχωράει άμεσα στη Διαλογή στην Πηγή ανακυκλώσιμων υλικών και βιοαποβλήτων. Η επιτυχία της προσπάθειας αυτής είναι ευθύνη όλων μας.
 
 
       Ιωάννης Σιδέρης                                                  Ιωάννης Σταθόπουλος
 
Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος                                      Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής
 
Δημ/ση : 20/6/2018

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software