ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ 5ου ΔΡΟΜΟΥ ΖΩΗΣ «ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ»

5os Dromos zois 1Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Μαΐου o “5ος Δρόμος Ζωής Δήμου Αγίας Παρασκευής- Αναδεικνύοντας τον Υμηττό 2018” που διοργάνωσαν ο  Δήμος Αγίας Παρασκευής και ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου-ΠΑΟΔΑΠ,  με την συνδρομή του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ανατολικής Αττικής και την υποστήριξη της Ομάδας Αθλητών Μαραθωνίου Αθηνών «O.R.A.M.A.».
Περισσότεροι από 1.000, λιγότερο ή περισσότερο έμπειροι δρομείς, γυναίκες, άνδρες και παιδιά συμμετείχαν στον  Αγώνα που έχει σκοπό την προώθηση του μαζικού αθλητισμού και την ανάδειξη και προστασία της οικολογικής και αθλητικής αξίας του Υμηττού και διεξήχθη υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού- Υπεραποστάσεων (Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α.-Υ). 
Ταυτόχρονα συμμετέχοντες και θεατές του αγώνα προσέφεραν συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διάρκειας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και Μαγειρείο του Δήμου και ενημερώθηκαν ή εγγράφηκαν   ως  εθελοντές δότες μυελού των οστών από πιστοποιημένο συνεργείο που διέθεσε ο Σύλλογος “ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ” ο οποίος έχει σκοπό την κάλυψη των αναγκών ασθενών που χρειάζονται μεταμόσχευση αιμοποιητικών κυττάρων.
 5os Dromos zois 2
Ο αγώνας ξεκίνησε και τερμάτισε στην  Κεντρική Πλατεία της Αγίας Παρασκευής και περιελάμβανε τρεις διαδρομές μήκους 14, 4.5 και 1 χλμ.
Νικητής στη γενική κατηγορία ανδρών 14 χλμ αναδείχθηκε  ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΓΕΡΙΔΗΣ , δεύτερος τερμάτισε ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΡΤΟΣ και τρίτος ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΕΡΟΓΚΟΣ. Αντίστοιχα στις γυναίκες πρώτευσε η ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ, με δεύτερη την ΡΟΔΑΝΘΗ - ΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΝΤΕΑ και τρίτη την ΒΑΓΙΑ ΚΑΤΣΑΝΟΥ.
Στην διαδρομή των 4,5 χλμ νικητής αναδείχθηκε ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΝΗΣ, δεύτερος τερμάτισε ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΟΣ και τρίτος ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΑΡΕΛΗΣ, ενώ στις γυναίκες πρώτευσε η LELA SAGA, με δεύτερη την ΝΕΦΕΛΗ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΚΗ  και τρίτη την ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα του αγώνα είναι αναρτημένα στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Αγίας Παρασκευής καθώς επίσης και στα δρομικά sites όπου φιλοξενείται ο αγώνας. 
Μετά τον αγώνα ακολούθησαν οι απονομές των μεταλλείων στους τρεις πρώτους κάθε κατηγορίας. Όσοι συμμετείχαν στην μεγάλη αυτή γιορτή του αθλητισμού το διασκέδασαν και έδωσαν ραντεβού για την επόμενη χρονιά. Χορηγός επικοινωνίας ήταν η ΕΡΤ.
Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος σε δήλωση του ευχαρίστησε και συνεχάρη τον Πρόεδρο, το ΔΣ και το προσωπικό του ΠΑΟΔΑΠ, την Ομάδα Αθλητών Μαραθωνίου Αθηνών «O.R.A.M.A.», το Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Ανατολικής Αττικής και τους προσκόπους για τη διοργάνωση, όλους τους συμμετέχοντες στον αγώνα, όσους  προσέφεραν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου καθώς και το ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ για την ενημέρωση  στους ενδιαφερόμενους να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών.
Δημ/ση : 14/5/2018

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software