Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΑΝΩΜΑ –ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΑΝΩΜΑ –ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

melanoma 14 5Ενημερωτική ομιλία με θέμα «Πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία Μελανώματος-Καρκίνου του Δέρματος» με ομιλήτρια την Πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Μελανώματος -Πλαστικό Χειρουργό Θεοδώρα Πετρακοπούλου  διοργάνωσε ο Δήμος Αγίας Παρασκευής τη Δευτέρα 14 Μαΐου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μελανώματος.
Η  κ.  Πετρακοπούλου με μια  εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ομιλία που συνόδευσε με προβολή  διαφανειών παρουσίασε διεξοδικά τα θέματα που αφορούν την πρόληψη, την έγκαιρη διάγνωση και τη θεραπεία του μελανώματος, ενός κακοήθους όγκου του δέρματος και των σπλάγχνων. Η γιατρός απάντησε, επίσης, σε ερωτήσεις των παραβρισκόμενων.
Τα κρούσματα μελανώματος έχουν αυξηθεί τα τελευταία 50 χρόνια στις χώρες της Ευρώπης και ιδιαίτερα σε νεαρές ηλικίες, εξαιτίας των περιβαλλοντικών μεταβολών, της υπερβολικής έκθεσης στον ήλιο και των αλλαγών στον τρόπο ζωής.  Το 90% των μελανωμάτων, εάν διαγνωστούν έγκαιρα, μπορούν να θεραπευτούν.
Την ομιλία παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, η Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Μαργ. Δημητρίου-Καβρουδάκη, ο Αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Τ. Σερκεδάκης, οι Πρόεδροι των Συλλόγων Κοντοπεύκου Β. Κουτσογιάννη, Πευκακίων Στ. Μπακογιάννης και Επιστημόνων Μιχ. Φιλιππίδης, τα μέλη ΔΣ της Βιβλιοθήκης Δημ. Μπεθάνης και Β. Κουζήγιαννη, ο Διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Ι. Δερματάς , από τους Συλλόγους Αρκάδων και Επτανησίων οι Κ. Γιαννοπούλου και Κ. Κοψιδά αντίστοιχα, από τους Φίλους του Ποδηλάτου ο Σ. Λάριζας κ.α.
 
Δημ/ση : 15/5/2018

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software