Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΚΕΡΑΙΑΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΚΕΡΑΙΑΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ

keraia cosmoteΚατέβηκε  την  Τετάρτη  28 Μαρτίου 2018 η κεραία κινητής τηλεφωνίας που ήταν τοποθετημένη στο κτίριο του ΟΤΕ στην οδό Σχολείου 11 στον Αι Γιάννη, δικαιώνοντας τον αγώνα της Επιτροπής κατοίκων, των Συλλόγων Γονέων των 1ου και 8ου Δημοτικών σχολείων και του Δήμου Αγίας Παρασκευής, καθώς βρισκόταν σε πολύ κοντινή απόσταση από σπίτια όπως και από τα Σχολεία και το 9ο Νηπιαγωγείο, σύμφωνα δε με μετρήσεις  εξέπεμπε ακτινοβολία ιδιαίτερα επιβαρυντική για την υγεία των περιοίκων και των παιδιών.
Η εταιρεία υποχρεώθηκε να διακόψει  τη λειτουργία και να απομακρύνει  τα μηχανήματα και εξαρτήματα της κεραίας μετά την απόρριψη από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών  της αίτηση της για ανάκληση της 4292/2017  απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου, που  έκανε δεκτή την  αίτηση Ασφαλιστικών Μέτρων  15 κατοίκων, του Δήμου Αγίας Παρασκευής όπως και των Συλλόγων Γονέων των Δημοτικών σχολείων. Η απόφαση ισχύει μέχρι την έκδοση τελεσίδικης απόφασης επί της κύριας αγωγής για απομάκρυνση της κεραίας.
Υπενθυμίζουμε ότι με κοινό αγώνα κατοίκων και  Δήμου επιτεύχθηκε το 2016 η οριστική ανάκληση άδειας και η αποξήλωση της παράνομης κεραίας επί των οδών Ολυμπίας & Θήρας στο Κοντόπευκο.
Ο Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος ευχαριστεί ιδιαίτερα τους συμπολίτες και τους Συλλόγους Γονέων που με τον αγώνα τους συνέβαλλαν αποφασιστικά για να φτάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα και τους βεβαιώνει ότι ο Δήμος θα βρίσκεται στο πλευρό τους μέχρι την οριστική δικαίωση, όπως και για κάθε παράνομη κεραία στην Αγία Παρασκευή.
 
Δημ/ση : 29/3/2018

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software