Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ 2018

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ 2018

karnavali 4Την αποτίμηση του εξαιρετικού 2ου αποκριάτικου καρναβαλιού 2018 του Δήμου Αγίας Παρασκευής έκαναν οι διοργανωτές του (Δήμος, Σύλλογοι, Φορείς) σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο. Κοινή διαπίστωση όλων των συμμετεχόντων ήταν ότι το καρναβάλι σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία καθώς ξεπέρασε σε συμμετοχή, κέφι,  ρυθμό και  φαντασία όχι μόνο το επιτυχημένο του 2017, αλλά και τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες των διοργανωτών.
Οι χιλιάδες νέοι, οικογένειες, μικρά παιδιά και ηλικιωμένοι που πλημμύρησαν την Πλατεία Αι Γιάννη, την οδό Αγίου Ιωάννου και την Κεντρική Πλατεία Αγίας Παρασκευής για περισσότερες από τέσσερεις  ώρες, έστειλαν το μήνυμα ότι καρναβάλι της πόλης καθιερώνεται πλέον ως πετυχημένος θεσμός. 
Στη συζήτηση που έγινε κυριάρχησε το θέμα της προετοιμασίας του επόμενου καρναβαλιού και των αποκριάτικων εκδηλώσεων του 2019. Κατατέθηκαν πολλές προτάσεις για την καλλίτερη διεξαγωγή τους με ιδιαίτερη έμφαση στην προετοιμασία, τη συμμετοχή και την υλικοτεχνική υποστήριξη και σχηματίστηκε  7/μελής επιτροπή για τον έγκαιρο προγραμματισμό τους.
Ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος  που παρευρέθη στη συνάντηση συνεχάρη και ευχαρίστησε όλους για την επιτυχία των εκδηλώσεων του 2018, διαβεβαίωσε ότι θα γίνει ότι χρειάζεται για τον έγκαιρο προγραμματισμό των εκδηλώσεων του 2019 και ενημέρωσε για τη δημιουργία αποθηκευτικού χώρου στο πάρκο «Σταύρος Κώτσης» όπου θα μπορούν να φυλάσσονται τα υλικά του καρναβαλιού. 
Στη συζήτηση, που συντόνισε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας – Πολιτισμού Πάνος Γκόνης,  έγινε ιδιαίτερη αναφορά στην  εξαιρετική και αποτελεσματική βοήθεια των εθελοντών και των προσκόπων για τη διεξαγωγή της καρναβαλικής παρέλασης όπως και του Αντιδημάρχου ο οποίος με επιμονή και αισιοδοξία για την επιτυχία των αποκριάτικων εκδηλώσεων βοήθησε να ξεπεραστούν ενδοιασμοί και ανησυχίες που υπήρξαν εξαιτίας κυρίως των στενών χρονικών ορίων για την προετοιμασία διεξαγωγής του καρναβαλιού.  
 
Δημ/ση : 28/3/2018

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software