Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

evdomada od asf3Την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018 ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η  εβδομάδα οδικής ασφάλειας για τα Σχολεία του Δήμου Αγίας  Παρασκευής, που διοργανώθηκε από την Αντιδημαρχία Παιδείας σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων – ΣΒΑΠ (πρ. 21 ΟΤΑ), με τη βοήθεια του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» και τη συμβολή της Τροχαίας Αγίας Παρασκευής, στο πλαίσιο της καμπάνιας «Όλη η πόλη μια γειτονιά». 
Η εβδομάδα ξεκίνησε τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου σε συνδιοργάνωση με την Ένωση Συλλόγων Γονέων, με απογευματινή ενημέρωση σε Γονείς (δυστυχώς με μικρή ανταπόκριση) από την Τροχαία και το 1ο Επαγγελματικό Λύκειο - ΕΠΑΛ Αγίας Παρασκευής.
Η συμμετοχή καθ’ όλη τη διάρκεια των ενημερώσεων στα Σχολεία της πόλης υπήρξε ιδιαίτερη ενεργή (συμμετείχαν 9 σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) με αποκορύφωμα την Παρασκευή, όπου στην Κεντρική πλατεία, παρακολούθησαν βιωματικό σεμινάριο με προσομοιωτή, για την επίδραση της μέθης και την ασφαλή χρήση της ζώνης τόσο σε περίπτωση πρόσκρουσης  όσο και σε περίπτωση ανατροπής, περισσότεροι από 300 μαθητές/-τριες από Λύκεια της πόλης.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τα παιδιά που συμμετείχαν, τους Διευθυντές, τους εκπαιδευτικούς και την Τροχαία. Ιδιαίτερη μνεία αξίζει να κάνουμε στον Σύνδεσμο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων, που με τη συμβολή του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς», παρέχουν κάθε χρόνο τη δυνατότητα στα παιδιά μας να αντιληφθούν καλύτερα τα θέματα οδικής ασφάλειας.
Η Αντιδημαρχία Παιδείας έχει μοιράσει ερωτηματολόγιο στους μαθητές/-τριες των Λυκείων της πόλης μας, επεξεργάζεται τις απαντήσεις και σύντομα θα ανακοινώσει όσα προκύψουν για την οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών μας. 
 evdomada od asf2 evdomada od asf1
 
                        Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ                         Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ 
                           ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ                              ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
                              & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
 
                           ΠΑΝΟΣ ΓΚΟΝΗΣ                        ΙΩΑΝΝΗΣ  ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
 
Δημ/ση : 15/2/2018

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software