ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ «ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ»

sxoleia 29 12 17Αγαπητοί φίλοι και φίλες της Ένωσης Συλλόγων Γονέων  αλλά και όλης της Σχολικής Κοινότητας του Δήμου Αγίας Παρασκευής, λίγες  ώρες πριν την αλλαγή του χρόνου θέλω να  διαβεβαιώσω όλους τους υπερασπιστές του Δημόσιου Σχολείου ότι έχουν δρομολογηθεί ΟΛΑ, μα ΟΛΑ τα έργα για τα οποία έχουμε δεσμευτεί και αφορούν τα Σχολεία μας. 
 
Τα έργα θα εκτελεστούν στους πρώτους μήνες του 2018 και κάποια από αυτά το καλοκαίρι. Σημειώνω επίσης ότι:
-η «εργολαβία του 2016» ολοκληρώθηκε τον τρέχοντα Δεκέμβριο καλύπτοντας, τους τελευταίους τέσσερις μήνες με αποτελεσματικότητα, ανάγκες επισκευών πολλών σχολείων,
-οι Σχολικές Επιτροπές πραγματοποίησαν ένα ευρύ φάσμα εργασιών επισκευών και συντήρησης καθώς και αγορές για την αναβάθμιση των εξοπλισμών των Σχολειών μας,
-ψηφίστηκε από την Οικονομική Επιτροπή η μελέτη και οι όροι διακήρυξης διετούς εργολαβίας (2018-2019), ύψους 490.000 ευρώ για την πλήρη κάλυψη των αναγκών των Σχολείων μας.
 
 Η αγαστή συνεργασία της Αντιδημαρχίας Παιδείας, της Τεχνικής Υπηρεσίας και των Σχολικών Επιτροπών (Α΄/βάθμιας και Β΄/βάθμιας) του Δήμου αποδεικνύει, περισσότερο από ποτέ, ότι τα Σχολεία βρίσκονται στην πρώτη γραμμή προτεραιότητας του Δήμου Αγίας Παρασκευής.
 
Καλή Χρονιά!
 
                                                                                                                             Γιάννης Σταθόπουλος
                                                                                                                         Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής
 
Δημ/ση : 29/12/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software