ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΣΑΚΟΥ-ΚΡΗΤΩΝ ΚΑΙ 13ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

kalanta protohronias Tα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς τραγούδησαν την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου στο Δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο η χορωδία του Συλλόγου Κατοίκων Τσακού,
με τον Πρόεδρο Παν. Πανουτσακόπουλο και μέλη του ΔΣ, όπως και ο Σύλλογος Κρητών Αγ. Παρασκευής με την Αντιπρόεδρο Κατ. Θεοδωράκη, τον Ταμία  Γιαν. Νικολουδάκη και άλλα μέλη του ΔΣ, παρουσία των Αντιδημάρχων Μ. Κοντοπούλου και Παν. Γκόνη, του πρ. Δημάρχου Βασ. Γιαννακόπουλου και του Αντιπροέδρου του ΠΑΟΔΑΠ Τ. Σερκεδάκη. Λίγο μετά το Δήμαρχο επισκέφθηκαν για τα κάλαντα παιδιά  και  αντιπροσωπία του Συλλόγου Γονέων του 13ου Νηπιαγωγείου.
Ο Δήμαρχος πρόσφερε κεράσματα και γλυκά και αντάλλαξε με όλους  ευχές.

Δημ/ση : 29/12/2017