ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 12/12/2017

Την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου στις 3.30 μ.μ.  συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίας Παρασκευής, στην αντίστοιχη αίθουσα του Δημαρχείου (Λεωφ. Μεσογείων 415-417), με θέματα:
1.Έγκριση 15ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού και Τεχνικού Προγράμματος Οικονομικού Έτους 2017 (εισήγηση: Δήμαρχος κ. Ι. Σταθόπουλος).
2.Έγκριση του Ισολογισμού και Αποτελεσμάτων Χρήσης 2016 του Ν.Π.Δ.Δ. Παιδικοί Σταθμοί Δήμου Αγίας Παρασκευής (εισήγηση: Πρόεδρος κα. Μ. Δημητρίου - Καβρουδάκη).
3.Έγκριση Προϋπολογισμού και Στοχοθεσίας οικονομικού έτους 2018 του Ν.Π.Δ.Δ. Παιδικοί Σταθμοί Δήμου Αγίας Παρασκευής (εισήγηση: Πρόεδρος κα. Μ. Δημητρίου - Καβρουδάκη).
4.Έγκριση τριμηνιαίας έκθεσης αποτελεσμάτων προϋπολογισμού Γ΄ τριμήνου οικ. έτους 2017 του Ν.Π.Δ.Δ. «ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (εισήγηση: Πρόεδρος κα. Μ. Δημητρίου - Καβρουδάκη).
5.Έγκριση Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2018 του Ν.Π.Δ.Δ. «Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής» (εισήγηση: Πρόεδρος κ. Σ. Παπαμιχαήλ).
6.Έγκριση Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης του Π.Α.Ο.Δ.Α.Π. οικονομικού έτους 2018 (εισήγηση: Πρόεδρος κ. Σ. Παπαμιχαήλ).
7.Συμπλήρωση της υπ΄ αριθμ. 394/2017 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με την παροχή σε χρήμα των Μέσων Ατομικής Προστασίας και γάλακτος που δεν έχουν χορηγηθεί για τα έτη 2012 – 2016 σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 97 του Ν. 4483/2017 για τους μόνιμους και αορίστου χρόνου υπαλλήλους (εισήγηση: Αντιδήμαρχος κα. Μ. Κοντοπούλου).
8. Συμπλήρωση της υπ΄ αριθμ. 395/2017 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με την παροχή σε χρήμα των Μέσων Ατομικής Προστασίας και γάλακτος που δεν έχουν χορηγηθεί για τα έτη 2012 – 2016 σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 97 του Ν. 4483/2017 για τους ορισμένου χρόνου υπαλλήλους (εισήγηση: Αντιδήμαρχος κα. Μ. Κοντοπούλου).
9.Συμπλήρωση της υπ΄ αριθμ. 396/2017 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με την παροχή σε χρήμα των Μέσων Ατομικής Προστασίας και γάλακτος που δεν έχουν χορηγηθεί για τα έτη 2012 – 2016 σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 97 του Ν. 4483/2017 για τους μη ενεργής σχέσης εργασίας υπαλλήλους (εισήγηση: Αντιδήμαρχος κα. Μ. Κοντοπούλου).
10.Έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου παραλαβής υπηρεσιών «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΦΡΕΑΤΙΩΝ» με τον ανάδοχο «ΝΙΚΟΛΑΟ Κ. ΜΥΛΩΝΑ/ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ» (υπ’ αριθμ. 2105/21-11-2017 φορολογικό παραστατικό)    (εισήγηση: Αντιδήμαρχος κ. Δ. Κονταξής).
11.Έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου παραλαβής υπηρεσίας «Δαπάνες για επέκταση φωτισμού, οδικού δικτύου και πλατειών» (εισήγηση: Αντιδήμαρχος κ. Δ. Κονταξής).

Δημ/ση : 8/12/2017