Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ

kapnismaΣύσκεψη φορέων για εφαρμογή του Αντικαπνιστικού Νόμου και την απαγόρευση του καπνίσματος σε κλειστούς Δημόσιους χώρους με στόχο την προστασία της  υγείας των πολιτών έγινε την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου στο Δημαρχείο της της Αγίας Παρασκευής με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιάννη Σταθόπουλου. 
Στην σύσκεψη συμμετείχαν εκτός από το Δήμαρχο, ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Γερ. Βλάχος, ο Διευθυντής Υγειονομικού Ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής Περιφερειακής Ενότητας Βόρειου Τομέα Αθηνών Ανδρ. Νταλιάνης, ο Υπαστυνόμος του Α.Τ. Αγίας Παρασκευής Α. Καραγιάννης, ο Πρόεδρος Ένωσης Επαγγελματιών Εμπόρων Βιοτεχνών Αγίας Παρασκευής (ΕΝΕΒΑΠ)  Β. Τσαγγάρης και ο Πρόεδρος του Σωματείου Εστιατόρων «Ο Διόνυσος»  Χρ. Λογκαράκης
Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης έγινε ενημέρωση από τον κ. Νταλιάνη για τις προβλεπόμενες από το νόμο υποχρεώσεις και μέτρα όπως και για τις κυρώσεις σε καπνιστές και καταστήματα και τέλος αποφασίστηκε η διεξαγωγή καμπάνιας ενημέρωσης πολιτών, φορέων και καταστηματαρχών για την κοινή απόφαση εφαρμογής  του νόμου,  καθώς η διακοπή καπνίσματος σε κλειστούς χώρους είναι πρώτα απ όλα θέμα υγείας.
 
Δημ/ση : 8/12/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software