Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΛΗΞΗΣ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΛΗΞΗΣ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017

seppvatyΣτην εκδήλωση για τη λήξη και τον απολογισμό της Αντιπυρικής περιόδου 2017 που διοργάνωσε το Σωματείο Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Βορειοανατολικού Τομέα Υμηττού-ΣΕΠΠΒΑΤΥ  την Κυριακή 5/11, στο φυλάκιο του πίσω από το Μοναστήρι του Αι Γιάννη,
παρουσία του Διοικητή Περιφερειακής Πυροσβεστικής Αττικής, στρατηγού Κ. Γιόβα, που εκπροσώπησε τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Ν. Τόσκα  και ευχαρίστησε τους εθελοντές κάνοντας ταυτόχρονα τον απολογισμό της περιόδου, του Κ. Στρατικόπουλου εκπρόσωπου του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Ι. Καπάκη, της  Περιφερειακής Συμβούλου Αττικής Ι.Τσούπρα του  Αντιπρόεδρου του Σ.Π.Α.Υ. Παν. Αγγελόπουλου, συμμετείχαν ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Ι. Σταθόπουλος και  η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας  Στ. Ψύλλα. Στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Δήμου Παιανίας Γλυκών Νερών Αθ. Σταύρος, ο Διοικητής ΣΔΑΜ - Πλοίαρχος ΠΝ Κ. Βλάχος, ο Διοικητής 12ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αθηνών Αντιπύραρχος Ι. Κώστας, ο εκπρόσωπος του Δασαρχείου Πεντέλης Γ. Παπαδιάς, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος  Ι. Σταμούλης, ο εκπρόσωπος του Α.Τ. Αγίας Παρασκευής Υπαστυνόμος Β’ Ι. Λιανός κ.α. 
Την εκδήλωση προσφώνησε και συντόνισε ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Π.Π.Β/Α.Τ.Υ. Ευγγ. Τσιγκρέλης.
 
Δημ/ση : 9/11/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software