Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

1h Maiou Την Πρωτομαγιά τίμησαν και γιόρτασαν με μουσική εκδήλωση που διοργάνωσαν την Δευτέρα 1/5 στο Πάρκο της οδού Νεαπόλεως ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου-ΠΑΟΔΑΠ.
Στην εκδήλωση μίλησε ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος, ο οποίος χαρακτήρισε την  Εργατική Πρωτομαγιά μέρα τιμής και μνήμης για όλους όσοι αγωνίστηκαν και αγωνίζονται για ανθρώπινες και αξιοπρεπείς συνθήκες δουλειάς. Σημείωσε πως τα εργασιακά δικαιώματα που κατακτήθηκαν με πολύχρονους  αγώνες, σήμερα πλήττονται από την κρίση, την ανεργία, την μερική απασχόληση, τις ελαστικές μορφές εργασίας, τις μειώσεις μισθών και συντάξεων και  τις μνημονιακές πολιτικές. Τέλος τόνισε πως η Δημοτική αρχή υπερασπίζεται την εργασία με δικαιώματα για όλους, στηρίζει τους ανέργους και τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, βρίσκεται  στο πλευρό των εργαζομένων στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και  δεν έχει σταματήσει να διεκδικεί  προσλήψεις μόνιμου προσωπικού για τις υποστελεχωμένες υπηρεσίες του Δήμου μας. 
Στη συνέχεια έκανε χαιρετισμό ο Δημοτικός σύμβουλος Βασ. Γιαννακόπουλος, πρ. Δήμαρχος και ακολούθησε η ορχήστρα του Ξενοφώντα Τζανίνη, που παρουσίασε ένα   «εφ’ όλης της ύλης» μουσικό αφιέρωμα στην εργατική Πρωτομαγιά και την Ανοιξιάτικη αναγέννηση της ζωής στο οποίο ο κόσμος ανταποκρίθηκε τραγουδώντας μαζί με την ορχήστρα.  
Παραβρέθηκαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι  Σωτ. Παπαμιχαήλ, Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ, Στελ. Ψύλλα, Σπ. Γιώτσας και Κ. Κρητικίδης, ο Αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Τ. Σερκεδάκης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Κρήτης Μ. Κρασσανάκης, κ.α.
 
Δημ/ση : 2/5/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software