Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ TOY ΔΙΗΜΕΡΟY ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΧΟΡΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ TOY ΔΙΗΜΕΡΟY ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΧΟΡΟΥ

pih s1Πολύ μεγάλη επιτυχία σημείωσε το εξαιρετικό διήμερο εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Χορού που διοργάνωσαν  ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου-ΠΑΟΔΑΠ, την Παρασκευή 28/4 και  το Σάββατο 29/4. 
Εκατοντάδες άνθρωποι όλων των ηλικιών πλημμύρισαν την  Κεντρική Πλατεία  Αγίας Παρασκευής, τόσο τη βραδιά της Παρασκευής, που ήταν αφιερωμένη στους  παραδοσιακούς χορούς, όσο και του Σαββάτου που ήταν αφιερωμένη στους μοντέρνους  και απόλαυσαν εντυπωσιακές χορογραφίες κλασικών, Λατινοαμερικάνικων, Ευρωπαϊκών και Ελληνικών χορών.
 pih s2
Συμμετείχαν τα τμήματα χορού του ΠΑΟΔΑΠ του ΚΑΠΗ και των Συλλόγων Κατοίκων Τσακού,  Αρκάδων, Επτανησίων, Ηπειρωτών, Φίλων Κρήτης, Χοροταξιδευτών και Κορυβάντων, το Λύκειο Ελληνίδων και οι σχολές χορού Gene Kelly, Μαργαρίτα Θεοδώρου, Εύη Κοσκινά, Lillian, Dance Conection, Claudia’ s Danceproject, Dance Action και Steven Kelly.  Οι χορευτές με το ταλέντο και τη ζωντάνια τους ενθουσίασαν και ξεσήκωσαν το κοινό που τους καταχειροκρότησε.
pih s3         
Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος και ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Σωτήρης Παπαμιχαήλ οι οποίοι έκαναν χαιρετισμό, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γερ. Βλάχος, ο πρ. Υφυπουργός Μ. Καρχιμάκης οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μαργ. Δημητρίου-Καβρουδάκη πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών, Κ. Τσιαμπάς, Σ. Ησαΐας και Αλ. Μουστόγιαννης, ο Αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Τ. Σερκεδάκης, μέλη του ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων, κ.α. 
pih s4
Δημ/ση : 2/5/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software