ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΠΟΡΩΝ ΑΡΙΣΤΟΥΧΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ

enishisi aporon mathitonΤην οικονομική ενίσχυση 8 απόρων μαθητών των Λυκείων του Δήμου Αγίας Παρασκευής, που αρίστευσαν το έτος  2015-2016 και συνεχίζουν στην επόμενη τάξη ή στην  Τριτοβάθμια εκπαίδευση,
από τα έσοδα (ενοίκια διαμερίσματος από 1/5/2005 και εντεύθεν) του κληροδοτήματος Μ. Λιακόπουλου πραγματοποίησε ο Δήμος Αγίας Παρασκευής στο τέλος του 2016. Η επιλογή των δικαιούχων μαθητών έγινε με αντικειμενικά κριτήρια και μετά από λεπτομερή εξέταση και έλεγχο όλων των αιτήσεων για την ακρίβεια των στοιχείων τους  από το Τμήμα Παιδείας του Δήμου, ενώ οι ενισχύσεις από το κληροδότημα, που δόθηκαν το 2016 για πρώτη φορά, στο εξής θα δίνονται κάθε χρόνο. 
Οι μαθητές, ή φοιτητές πλέον, προσκλήθηκαν από το Τμήμα Παιδείας σε συνάντηση γνωριμίας στο Δημαρχείο, την Πέμπτη 5/1/2017,  όπου τους υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, ο οποίος αφού ενημερώθηκε από τους ίδιους για την πορεία τους, τους συνεχάρη και τους ευχήθηκε να συνεχίσουν με την ίδια δύναμη, αποφασιστικότητα και επιτυχία στο μέλλον. Συγχαρητήρια και ευχές έδωσαν στα παιδιά και οι Αντιδήμαρχοι Παιδείας και Οικονομικών Π. Γκόνης και Σπ. Παπαγεωργίου. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος της Β/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Βασ. Τραυλός, η Προϊσταμένη του Τμήματος Παιδείας Α. Τζανή και γονείς.  
 
Δημ/ση : 9/1/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software