Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΟΜΙΛΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΟΜΙΛΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ

EDDYPPY 8 1 17Ομιλητής στην εκδήλωση «Υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας στους Δήμους» που διοργάνωσε την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017 στο Ξενοδοχείο HILTON η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος-ΚΕΔΕκαι το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας-ΕΔΔΥΠΠΥ, μέλος του οποίου είναι ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, ήταν ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος.
 Ο Δήμαρχος  παρουσίασε τις δομές υγείας-πρόληψης (ΚΕΠ Υγείας, Δημοτικά Ιατρεία, Κέντρο Πρόληψης «ΑΡΓΩ») καθώς  και τα πολλά προγράμματα δωρεάν εξετάσεων  και  δράσεων ενημέρωσης του Δήμου για τους Δημότες και ιδιαίτερα τις ευπαθείς ομάδες, περιγράφοντας παράλληλα την υποστελέχωση  των υπηρεσιών του Δήμου εξαιτίας της απαγόρευσης προσλήψεων, την αδυναμία συνταγογράφησης κ.α.
Στη σημασία των προγραμμάτων και δράσεων πρόληψης και  προαγωγής υγείας στους Δήμους αναφέρθηκαν και οι υπόλοιποι ομιλητές, Γ.Πατούλης, Πρόεδρος του ΕΔΔΥΠΠΥ,  Σ.Παπασπυρόπουλος, Γενικός Διευθυντής του ΕΔΔΥΠΠΥ, οι Δήμαρχοι Καλλιθέας Δ.Κάρναβος, Μεταμόρφωσης Μ.Καρπέτας, Ιλίου Ν.Ζενέτος, οι  εκπρόσωποι των Δήμων Περιστερίου, Αγ.Αναργύρων-Καματερού, Μονεμβασίας, Ωρωπού κ.α. που συμμετέχουν σε προγράμματα υγείας και πρόληψης, εστιάζοντας ιδιαίτερα στα ΚΕΠ Υγείας και τις δράσεις τους ως καλές πρακτικές για την τοπική αυτοδιοίκηση.  Χαιρετισμό απεύθυναν κατά την εκδήλωση ο Πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ Θ.Ρόζενμπεργκ, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής Π.Ευσταθίου, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Καρδιολογικής εταιρείας Σ.Φούσας, κ.α.
 
 
Δημ/ση : 9/1/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software