ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: «Παραμύθι κάτω από τη βελανιδιά με τον παππού και τη γιαγιά» για την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας στο ΚΑΠΗ

| Νέα του Δήμου
kapi 5 10 16Το ΚΑΠΗ του Δήμου Αγίας Παρασκευής τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα της Τρίτης Ηλικίας με ένα «Παραμύθι κάτω από τη Βελανιδιά με τον παππού και τη γιαγιά», για τους μικρούς μαθητές του Χέλμειου Νηπιαγωγείου, που τους υποδέχθηκε η ομάδα «Ζεύξης και Αλληλεγγύης μεταξύ των γενεών» του ΚΑΠΗ,  στον κήπο του Α΄ τμήματος, την Τετάρτη 5/10. 
Οι γιαγιάδες και οι παππούδες του ΚΑΠΗ διηγήθηκαν στα παιδιά το παραμύθι της «γριάς βελανιδιάς», που το έχει γράψει και επιμεληθεί ένα από τα μέλη του,  στο οποίο η γριά βελανιδιά μεταφέρει τις εμπειρίες μιας ζωής σε ένα μικρό κορίτσι, που κάθεται κάτω από τον ίσκιο της, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που μεταφέρουν οι ηλικιωμένοι τις εμπειρίες τους από γενιά σε γενιά.
Στη συνέχεια μικροί-μεγάλοι τραγούδησαν και έπαιξαν μαζί στον κήπο, ενώ οι κυρίες της ομάδας προσέφεραν στα παιδιά μικρές λιχουδιές που έφτιαξαν οι ίδιες.
 
Δημ/ση : 11/10/2016
 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software