ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 11-10-2016

DSΤην Τρίτη 11-10-2016 στις 5.00 μ.μ. συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίας Παρασκευής, στην αντίστοιχη αίθουσα του Δημαρχείου (Λεωφ. Μεσογείων 415-417),  με θέματα:
1.Υποβολή τριμηνιαίας έκθεσης εκτέλεσης του προϋπολογισμού Εσόδων – Δαπανών  έτους 2016 για το 1ο τρίμηνο του Νομικού Προσώπου με την επωνυμία «Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγίας Παρασκευής Μουσείο Αλέκου Κοντόπουλου (η υπ΄ αριθ. 50/2016 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου) (εισήγηση: Πρόεδρος  κ. Τ. Γκιόκα).
2. Υποβολή τριμηνιαίας έκθεσης εκτέλεσης του προϋπολογισμού Εσόδων – Δαπανών  έτους 2016 για το 2ο τρίμηνο του Νομικού Προσώπου με την επωνυμία «Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγίας Παρασκευής Μουσείο Αλέκου Κοντόπουλου (η υπ΄ αριθ. 51/2016 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου) (εισήγηση: Πρόεδρος  κ. Τ. Γκιόκα).
3.Έγκριση ταμειακού απολογισμού οικονομικού έτους 2015 του Νομικού Προσώπου με την επωνυμία «Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγίας Παρασκευής Μουσείο Αλέκου Κοντόπουλου  (η υπ΄ αριθ. 52/2016 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου) (εισήγηση: Πρόεδρος  κ. Τ. Γκιόκα).
4. Έγκριση Οικονομικών καταστάσεων χρήσης 2015 (ισολογισμός, λογαριασμός αποτελεσμάτων χρήσεως, πίνακας διαθέσεως αποτελεσμάτων και προσάρτημα) του Ν.Π.Δ.Δ. Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγίας Παρασκευής Μουσείο Αλέκου Κοντόπουλου» (η υπ΄ αριθ. 56/2016 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου) (εισήγηση: Πρόεδρος  κ. Τ. Γκιόκα).
5.Έγκριση 10ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού και Τεχνικού Προγράμματος οικονομικού έτους 2016 (εισήγηση: Αντιδήμαρχος  κ. Σ. Παπαγεωργίου).
6.7η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού οικ. έτους 2016 του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής Π.Α.Ο.Δ.Α.Π. (εισήγηση: Πρόεδρος  κ. Σ. Παπαμιχαήλ).
7.Λήψη απόφασης για τη διενέργεια ανοικτού μειοδοτικού διαγωνισμού μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ. για το διαγωνισμό «Προμήθεια πετρελαίου κίνησης-θέρμανσης, βενζίνης κίνησης οχημάτων, λιπαντικών & συναφών ειδών» (εισήγηση: Αντιδήμαρχος κ. Σ. Παπαγεωργίου).
8.Έγκριση πρωτοκόλλου απόρριψης υλικών για την Προμήθεια ειδών ατομικής προστασίας και κήρυξη ή μη έκπτωτου του αναδόχου της προμήθειας (εισήγηση: Αντιδήμαρχος  κ. Σ. Παπαγεωργίου)
9.Λήψη απόφασης για την τροποποίηση της υπ’ αριθμ.  53/2016  Απόφασης  Δ.Σ. «Καθορισμός  της  οικονομικής  συμμετοχής  των γονέων (κλίμακα τροφείων) που αφορά το σχολ. έτος 2016-2017» (εισήγηση: Πρόεδρος  κ. Μ. Καβρουδάκη - Δημητρίου).
10.Λήψη απόφασης για την έγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (1ος Α.Π.Ε.)  και 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε για το έργο «ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΕΡΓΩΝ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΕΤΟΥΣ 2015» (εισήγηση: Αντιδήμαρχος  κ. Ε. Πετσατώδη).
11.Τροποποίηση της μελέτης του έργου «ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΟΔΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ‘ΠΕΥΚΑΚΙΑ’ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ» (εισήγηση: Αντιδήμαρχος  κ. Ε. Πετσατώδη).
12.Εκ νέου λήψη απόφασης για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου (εισήγηση: Δήμαρχος  κ. Ι. Σταθόπουλος).
13.Συζήτηση και λήψη απόφασης για επιχορήγηση στο Σύλλογο Ζωόφιλων (εισήγηση: Δήμαρχος  κ. Ι. Σταθόπουλος).
14.Λήψη απόφασης για τη συμμετοχή στην απονομή βραβείων Best City Awards (εισήγηση: Δήμαρχος  κ. Ι. Σταθόπουλος).
15.Λήψη απόφασης για κοπή ή κλάδεμα δένδρων επί των οδών Ειρήνης 33, Λάδωνος & Καραΐσκάκη κ.α. (εισήγηση: Πρόεδρος κ. Ε. Πετσατώδη).
16.Αίτηση κοπής δένδρου επί της οδού Αισχύλου 20 (εισήγηση: Πρόεδρος  κ. Ε. Πετσατώδη).
17.Επιστροφή ή μη ποσού 45,00€, στην κα Βασιλάκη Αφροδίτη, ως αχρεωστήτως εισπραχθέν (εισήγηση: Αντιδήμαρχος  κ. Σ. Παπαγεωργίου).

Δημ/ση : 7/10/2016