Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ

G. StathopoulosΣήμερα οι εργαζόμενοι του Δήμου Αγίας Παρασκευής αποφάσισαν  τη λήξη της  κατάληψης του Δημαρχείου.  Η απόφαση των εργαζομένων, η οποία δεν αποτελεί ούτε νίκη ούτε ήττα για κανέναν, ανταποκρίνεται στην έκκληση του Δημάρχου και της  Δημοτικής αρχής να ανοίξει το Δημαρχείο για να εξυπηρετούνται οι δημότες-κάτοικοι της πόλης, όπως έχουμε ευθύνη και υποχρέωση όλοι μας.
Οι εργαζόμενοι αποφάσισαν επίσης τη συνέχιση της διεκδίκησης νομοθετικής ρύθμισης που να επιτρέπει την παραμονή των εργαζόμενων με βάση τους προσωρινούς πίνακες του ΑΣΕΠ στην εργασία τους σε Δήμους και άλλους φορείς του Δημοσίου και μετά την πρόσληψη των επιτυχόντων των διαγωνισμών.
Ως Δημοτική αρχή συνεπείς στην επιλογή μας να υπερασπιζόμαστε τα  δίκαια εργασιακά αιτήματα  (ΙΔΑΧ, δικαστικές διεκδικήσεις, διωκόμενες δασκάλες κ.α.), θα συνεχίσουμε τις ενέργειες μας, όπως η συνάντηση με τον  Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, η διευθέτηση συνάντησης του Υπουργού με το Σωματείο Εργαζομένων και η σημερινή επίσκεψη στο Υπουργείο Εσωτερικών, και την στήριξη των προσπαθειών να βρεθεί δίκαιη λύση και για το συγκεκριμένο αίτημα των εργαζομένων. Ταυτόχρονα συνεχίζουμε όλοι μαζί  την μεγάλη και καθημερινή προσπάθεια για την εξυπηρέτηση των πολιτών και την υπεράσπιση των συμφερόντων του Δήμου Αγίας Παρασκευής. 
Γιάννης Σταθόπουλος
Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής
 
Δημ/ση : 29/9/2016

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software