Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: ΝΑ ΕΠΑΝΕΚΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ – ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: ΝΑ ΕΠΑΝΕΚΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ – ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

stath 10ms1Το Δημαρχείο Αγίας Παρασκευής τελεί υπό κατάληψη από την Πέμπτη 22/9/2016 με απόφαση του Συμβουλίου του Συλλόγου εργαζομένων λόγω της αυτοδίκαιης λύσης σύμβασης εργαζομένης, η οποία δεν βρίσκεται στους επιτυχόντες του πίνακα διοριστέων 2011 του Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού – ΑΣΕΠ, ως μη πληρούσα την τριτεκνία με την οποία προσελήφθη το 2010 και της ταυτόχρονης πρόσληψης επιτυχόντα.

Πρόκειται λοιπόν για υποχρεωτική εκ του Νόμου Διοικητική πράξη (που στηρίχτηκε μεταξύ άλλων και στην γνωμοδότηση της Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου) και όχι για απόλυση. Η διαδικασία μάλιστα αυτή ακολουθήθηκε σε αντίστοιχες περιπτώσεις και σε άλλους Δήμους.

Ο Δήμαρχος Γ. Σταθόπουλος επισκέφθηκε αμέσως τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Χρ. Βερναρδάκη, ο οποίος συμφώνησε με τις ενέργειες της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Αγίας Παρασκευής, δηλώνοντας ρητά ότι εντός του επόμενου διμήνου θα προχωρήσουν από κοινού με τον Υπουργό κ. Κουρουμπλή σε λύση για το πρόβλημα όλων των εργαζομένων της συγκεκριμένης κατηγορίας και πρότεινε προσωρινή εργασιακή ρύθμιση, κάτι για το οποίο ο Δήμαρχος έχει ήδη καταθέσει πρόταση προς όλες τις κατευθύνσεις. Ο Δήμαρχος προκάλεσε επίσης συνάντηση του Υπουργού με το Σωματείο Εργαζομένων, η οποία έγινε τη Δευτέρα 26/9.

Παρά ταύτα με μικρή συμμετοχή η συνέλευση των εργαζομένων χθες 27/9 απεφάσισε τη συνέχιση της κατάληψης (23-16).

Κατόπιν όλων αυτών καλώ δημόσια τους Εργαζόμενους του Δήμου να επανεκτιμήσουν την στάση τους ώστε να λειτουργήσει απρόσκοπτα το Δημαρχείο και να εξυπηρετηθούν οι δημότες-κάτοικοι της πόλης και όπως έχουμε υποχρέωση όλοι μας.

Ο Δήμαρχος επιβάλλεται να είναι εγγυητής της νομιμότητας και της αξιοκρατίας, και προς αυτήν την κατεύθυνση εργαζόμαστε όλοι ώστε να υπερασπισθούμε τα συμφέροντα της πόλης και των κατοίκων της, παράλληλα με την υπεράσπιση δίκαιων εργασιακών αιτημάτων όπως έχουμε ήδη κάνει σε πολλές περιπτώσεις (ΙΔΑΧ, δικαστικές διεκδικήσεις, διωκόμενες δασκάλες κ.α.).

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software