Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ

stath 10ms1Αγαπημένοι μας μαθητές και μαθήτριες
Αγαπητοί εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων Εκπαίδευσης
Αγαπητοί μας γονείς
Δεχθείτε τις από καρδιάς ευχές μας για ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ με υγεία και δύναμη στο δύσκολο έργο που όλοι επιτελείτε και με την αφορμή αυτή σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Αγίας Παρασκευής αξιοποίησε την καλοκαιρινή περίοδο των διακοπών ώστε να γίνουν απαραίτητες εργασίες και ενέργειες σε όλα τα Σχολεία της πόλης: 
1. Ξεκίνησε η ανοικτή εργολαβία με την πλήρη ανακατασκευή των τουαλετών στο 4ο Δημοτικό, τη στεγάνωση και το βάψιμο του 6ου Νηπιαγωγείου, άλλη εργολαβία μέσω των ΚτΥπ ξεκίνησε την επίστρωση στον αύλειο χώρο του 3ου Γυμνασίου, με εργολαβία του Δήμου ανακατασκευάζονται οι αύλειοι χώροι του 7ου Δημοτικού και του 13ου Νηπιαγωγείου και σύντομα ξεκινά εργολαβία για ανακατασκευή των αύλειων χώρων του 5ου-11ου Δημοτικού και 1ου Γυμνασίου.
2. Προβήκαμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε όλα τα Σχολεία να έχουν διαθέσιμα χρήματα στους λογαριασμούς τους για την άμεση κάλυψη των εξόδων λειτουργίας τους. 
3. Φροντίσαμε να καθαριστούν όλα τα Σχολεία ώστε να υποδεχθούν τους μαθητές τους, σε πολλά έγιναν εργασίες ελαιοχρωματισμών και καλύπτουμε όποια άλλη ανάγκη προκύπτει. 
4. Άμεσα θα λειτουργήσει το Κοινωνικό Φροντιστήριο όπως και το Δημόσιο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας, το οποίο καλωσορίζουμε, στο 3ο Γυμνάσιο. Καλύπτουμε με έκτακτη οικονομική επιχορήγηση όλα τα Νηπιαγωγεία για την αγορά των απαραίτητων υλικών για την εκπαιδευτική διαδικασία, ώστε να ελαφρύνουμε τον οικογενειακό προϋπολογισμό, ιδιαίτερα των νεότερων γονιών. Ενημερώνουμε επίσης τους εκπαιδευτικούς όλων των Δημόσιων Σχολείων της πόλης ότι τα χρήματα των Σχολείων θα καλύψουν την ανάγκη των παιδιών για χαρτί Α4.
5. Στην ίδια λογική συνεχίζουμε την δωρεάν παροχή Θεατρολόγων στα Σχολεία με αυξημένα ποιοτικά χαρακτηριστικά για τη φετινή χρονιά από το Τμήμα Παιδείας, όπως και την δωρεάν παροχή Γυμναστών μέσω του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού -ΠΑΟΔΑΠ, ώστε το απόγευμα τα παιδιά μας να μπορούν να απασχολούνται δημιουργικά μέσα στα Δημόσια Σχολεία δίχως οικονομική επιβάρυνση για τους γονείς.
 
Για όλα αυτά οφείλουμε ευχαριστίες στο Τμήμα Παιδείας, στις δύο Σχολικές Επιτροπές, στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου και στις Υπηρεσίες Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Καθαριότητας για τη συστηματική τους δουλειά. 
 
Συνεχίζουμε…, γιατί για εμάς, η έναρξη της σχολικής χρονιάς δεν συνιστά λήξη εργασιών, δεδομένου ότι γνωρίζουμε πως τα Σχολεία είναι ζωντανοί οργανισμοί και απαιτούν καθημερινή έγνοια και φροντίδα.
Συνεχίζουμε…, γιατί για εμάς, το να λειτουργούν τα Δημόσια Σχολεία αξιοπρεπώς είναι ηθική δέσμευση προς τα παιδιά, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς.
Συνεχίζουμε…, γιατί η μέριμνα για τις οικογένειες δεν είναι μόνο θέμα επιδομάτων αλλά και έμπρακτης στήριξης ώστε να ελαττώνονται τα έξοδά τους.
 
 
Γιάννης Σταθόπουλος
Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής
 
 
Δημ/ση : 11/9/2016

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software