ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΣΕ ΣΧΟΛΕΣ ΤΗΣ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

epitihontes 16Το Τμήμα Παιδείας του Δήμου μας, με την ευκαιρία της δημοσιοποίησης των αποτελεσμάτων για τις εισαγωγικές εξετάσεις στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, συγχαίρει τα παιδιά των Δημόσιων Σχολείων της πόλης που πέτυχαν τους στόχους τους και εύχεται καλή σταδιοδρομία στην ακαδημαϊκή τους πορεία.
Ενημερώνουμε ότι από το σύνολο των 448 μαθητών και μαθητριών που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις εισήχθη σε Σχολές της Τριτοβάθμιας ποσοστό που ξεπερνά το 76% (33% στην Αθήνα και 44% στην Περιφέρεια). Δίχως να παραγνωρίζουμε το γεγονός ότι με το συγκεκριμένο σύστημα μπορεί να μην αποτυπώνεται επακριβώς η επιθυμία εισαγωγής του κάθε παιδιού, δεν μπορούμε παρά να είμαστε υπερήφανοι για το μέγεθος της επιτυχίας που σε συγκεκριμένο Σχολείο αγγίζει το ποσοστό του 96%.
Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν στα ίδια τα παιδιά, στους γονείς τους, αλλά και στο σύνολο των εκπαιδευτικών που εργάζονται στα Λύκεια της πόλης, αφού με την επιμονή και την κοπιαστική τους συνεργασία κατάφεραν να έχουμε αυτό το μεγάλο ποσοστό. 
 
 
Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ
ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
 
 
ΓΚΟΝΗΣ ΠΑΝΟΣ
 
Δημ/ση : 8/9/2016

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software