ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 07-09-2016

Την Τετάρτη 7-9-2016 στις 4.00 μ.μ. συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίας Παρασκευής, στην αντίστοιχη αίθουσα του Δημαρχείου (Λεωφ. Μεσογείων 415-417),  με θέματα:

1.Έγκριση 9ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού και Τεχνικού Προγράμματος οικονομικού έτους 2016 (εισήγηση: Αντιδήμαρχος  κ. Σ. Παπαγεωργίου).
2.6η Αναμόρφωση 2016 του Ν.Π.Δ.Δ. Παιδικοί Σταθμοί Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΙ.Σ.Δ.Α.Π.) (αποφ. 89/2016 Δ.Σ. Ν.Π.Δ.Δ. ΠΑΙ.Σ.Δ.Α.Π.) (εισήγηση: Πρόεδρος  κ. Δημητρίου – Καβρουδάκη Μ).
3. 6η Αναμόρφωση 2016 του Ν.Π.Δ.Δ.  Π.Α.Ο.Δ.Α.Π. (αποφ. 155/2016 Δ.Σ. Ν.Π.Δ.Δ. Π.Α.Ο.Δ.Α.Π.) (εισήγηση: Πρόεδρος κ. Σ. Παπαμιχαήλ).
4.2η Αναμόρφωση προϋπολογισμού 2016 του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγίας Παρασκευής – Μουσείο Αλέκου Κοντόπουλου» (αρ. απόφασης Δ.Σ. 45/2016) (εισήγηση: Πρόεδρος κ. Τ. Γκιόκα ).
5.Έγκριση υποβολής πρότασης χρηματοδότησης πράξης με τίτλο «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αγίας Παρασκευής» στο ΠΕΠ  «ΑΤΤΙΚΗ» 2014 – 2020, άξονας προτεραιότητας  (09)  ο οποίος συγχρηματοδοτείται από το ΕΚΤ (εισήγηση: Εντ. Δημ. Σύμ. κ. Γ. Βλάχος).
6.Έγκριση σύναψης και όρων παράτασης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και Δήμου Αγίας Παρασκευής για το έργο «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΓΩΓΩΝ ΟΜΒΡΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΕΤΟΥΣ 2014» (εισήγηση: Αντιδήμαρχος  κα. Ε. Πετσατώδη).
7.Εκ νέου λήψη απόφασης για την παράταση συμβάσεων προσωπικού με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών έτους 2016 του Δήμου Αγίας Παρασκευής (Πυρασφάλεια) (110/2016 απόφαση Δ.Σ.) (εισήγηση: Δήμαρχος κ. Ι. Σταθόπουλος).
8.Εκ νέου λήψη  για την έγκριση συμμετοχής αντιπροσωπείας από το Δήμο σε εκδηλώσεις του  Δήμου Γεροσκήπου (εισήγηση: Δήμαρχος κ. Ι. Σταθόπουλος).
9.Λήψη απόφασης για κοπή ή κλάδεμα δένδρων (Παπαρηγοπούλου 20, Χίου & Σωτήρος, Χίου 31-33, Κορυτσάς 3 –έναντι, Επτανήσου 19, Μακεδονίας 1, Σολωμού & Λυκείου, Νεαπόλεως 72-74, Πελοποννήσου 65, Θερίσου 29) (εισήγηση: Πρόεδρος Ε.Π.Ζ. κα. Ε. Πετσατώδη).
10.Λήψη απόφασης για κοπή ή κλάδεμα δένδρων (Κέας 6, Κανάρη 38, Άνδρου 2 & Αγ. Τριάδας 52, Χρ. Σμύρνης 50, Σωτήρος 5) (εισήγηση: Πρόεδρος Ε.Π.Ζ. κα. Ε. Πετσατώδη).
11.Λήψη απόφασης για κοπή ή κλάδεμα δένδρων (Αναξαγόρα 31, Αφροδίτης 26, έναντι Νεαπόλεως 90 (Νεκροταφείο), Κύπρου 68, Αγ. Τριάδας 23, Εθνάρχου Μακαρίου & Αγ. Αναργύρων, Παπαρρηγοπούλου 29 (7ο Δημοτικό Σχολείο, Αταλάντης & Παναγούλη, Αγγ. Σικελιανού 6, Γαρυττού 126, Θεμιστοκλέους 41, Χείλωνος 8, Αριζόνας – Κεντρική πλατεία) (εισήγηση: Πρόεδρος Ε.Π.Ζ. κα. Ε. Πετσατώδη).
12.Διαγραφή ή μη συνολικού ποσού των 15.561,41€ από τους Xρηματικούς Βεβαιωτικούς Καταλόγους (Χ.Β.Κ.) 111, 112, 131, 268, 325, 326, 327, 328, 329, 400, 423, 714, 717, 719, 720, 721, 961, 814, 861, 860/2016 οι οποίοι αφορούν οφειλές από: α) πρόστιμα από παραβάσεις ΚΟΚ, β) δημοτικά τέλη Δ.Τ. – Δ.Φ.  γ) αποχαρακτηρισμό περιπτέρου από ζώνη Α σε ζώνη Β. δ) εισφορά σε χρήμα ε) τέλη κοιμητηρίου (απεβίωσε ο υπόχρεος) (εισήγηση: Αντιδήμαρχος  κ. Σ. Παπαγεωργίου).