ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: «SummERTime – Καλοκαίρι στην Αγία Παρασκευή» ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΜΑΓΕΙΑ TANGO

| Νέα του Δήμου
summertime tango3Με ένα ταξίδι στη μαγεία tango, με το κιθαριστικό ντουέτο Stelios &Vassilis και την  Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ, συνεχίστηκε χθες Τρίτη 12/7, στον κήπο της ΕΡΤ, η  πολιτιστική-μουσική δράση «SummERTime – Καλοκαίρι στην Αγία Παρασκευή»
την οποία  διοργανώνουν από κοινού ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και η ΕΡΤ, με ελεύθερη είσοδο. 
Οι Στέλιος Γκόλγκαρης και Βασίλης Μαστοράκης ερμήνευσαν  έργα Pignoni και Piazzolla, ενώ η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ, υπό την διεύθυνση του Ανδρέα Πυλαρινού, με σολίστ στο ακορντεόν το Χρήστο Ζερμπίνο και στην κιθάρα το Δημήτρη Παπαγγελίδη και με την Αργεντίνα Natalia Soledad Petsalis στο τραγούδι, παρουσίασε  μερικά από τα ωραιότερα tango όλων των εποχών. Ο πολύς, για μια ακόμη βραδιά, κόσμος στον κήπο του Ραδιομεγάρου είχε την τύχη να απολαύσει υπέροχα δείγματα  της μουσικής συνεισφοράς της Αργεντινής στον παγκόσμιο πολιτισμό, δοσμένα με μοναδικό τρόπο από σπουδαίους καλλιτέχνες.
summertime tango1ssummertime tango2s
Σήμερα  Τρίτη 12 Ιουλίου, στις 20:30, το μουσικό ταξίδι με όλων των ειδών τα ρεπερτόρια συνεχίζεται με δύο μοναδικούς καλλιτέχνες που θα αφήσουν το afro – soul αποτύπωμά τους:
-Πρώτος, θα ανέβει στο stage ο Jerome Kaluta με αστείρευτη ενέργεια σε ένα πρόγραμμα διάχυτο από soul, funk, latin και reggae μουσικές.
 summertime kal kay
Δημ/ση : 13/7/2016 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software